15 λεπτά διήρκεσε η εξέταση του ΟΦΗ – εν αναμονή της απόφασης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μόλις 15 λεπτά διήρκεσε η εξέταση της έφεσης του ΟΦΗ και στην ομάδα βρίσκονται σε στάση αναμονής. Συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.

Μετά από 15 λεπτά παρουσίας στα γραφεία της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε η εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας. Τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης και οι Μανώλης Βασιλάκης, Χάρης Γρηγορίου.

Στην ομάδα υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα της έφεσης θα είναι θετικό και ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη άδεια.

Γράφει από το Γουδί ο Παύλος Σιδερίδης

– Από νωρίς βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ που αποτελείται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη, τον υπεύθυνο οικονομικών Μανώλη Βασιλάκη και τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου.

– Ακόμα δεν έχει μπει στα γραφεία της ΕΠΟ ο ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι η εξέταση της έφεσης είχε προγραμματιστεί για τις 11.00 το πρωί.

– Πηγαδάκι με τον γενικό διευθυντή του Εργοτέλη Γιάννη Ράλλη είχαν στήσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ καθώς και σε λίγη ώρα θα εξεταστεί και ο φάκελος του συμπολίτη.

– Έφτασε η ώρα του ΟΦΗ! Στις 11.30 μπήκε στην αίθουσα η αντιπροσωπεία της ομάδας για να εξεταστεί η έφεση που είχε κατατεθεί από την ΕΠΟ.

ofi_ergo_rallis

– Ο ΟΦΗ ήταν η 3η ομάδα που εξετάστηκε ο φάκελος της και η πρώτη Κρητική. Μετά θα ακολουθήσουν Πλατανιάς και Εργοτέλης.

– Μετά το τέλος της εκδίκασης της έφεσης, Πουλινάκης και Δασκαλάκης συζητούσαν για την άδεια και την εκδίκαση των φακέλων των Κρητικών ομάδων. Ο Εργοτέλης εξετάζεται τελευταίος.

daskalakis