Μενδρινός στην Athletic Press: “Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον ΟΦΗ;”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στην Athletic Press, ο Κώστας Μενδρινός επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της περασμένης Δευτέρας αποκαλύπτοντας τις επαφές του με τον ΟΦΗ εκδηλώνοντας παράλληλα την επιθυμία του να κατηφορίσει στην Κρήτη. Ο πολυσύνθετος μέσος που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στη μεσαία γραμμή είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Νίκου Αναστόπουλου ωστόσο μαζί του ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές που βρίσκονται ωστόσο σε πρώιμο στάδιο.

Μάλιστα, ο 26χρονος μιλώντας στην Athletic Press επιβεβαιώνει το παραπάνω, λέγοντας ότι «έχει γίνει μια συζήτηση με τον ΟΦΗ, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα κάτι οριστικά. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον άνθρωπο της ομάδας όμως συζητήσεις έχουν γίνει με τον εκπρόσωπό μου». Όσο για το αν υπάρχει πρόθεση να συνεχιστούν οι συζητήσεις η απάντηση του Κώστα Μενδρινού είναι ξεκάθαρη και… «κοφτή» λέγοντας ότι «υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές».
Παράλληλα, ο Κώστας Μενδρινός δεν κρύβει την επιθυμία του να φορέσει τα «ασπρόμαυρα», τονίζοντας ότι «φυσικά και θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Και ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ; Είναι μια πολύ καλή περίπτωση για εμένα και πιστεύω ότι μου ταιριάζει ο ΟΦΗ». Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με το Νίκο Αναστόπουλο, δίχως ωστόσο να έχουν μιλήσει για τον ΟΦΗ. Όμως, ο Μενδρινός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του ΟΦΗ: «Τον γνωρίζω και τον εκτιμώ αφάνταστα» είναι τα λόγια του.

Τέλος, η νέα χρονιά βρίσκει τον ΟΦΗ να επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ και ο ίδιος ο Κώστας Μενδρινός σχολιάζει την επιστροφή της κρητικής ομάδας «ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ. Δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το γνωρίζουν σε όλη την Ελλάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook