Το ταξίδι – μυστήριο του Πουλινάκη στην Ιταλία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται στην Ιταλία και το ταξίδι του δεν αποκλείεται να σχετίζεται με θέματα με προπονητή ή και μεταγραφικά…

Tην ώρα που ο Πουλινάκης έλεγε την Δευτέρα ότι “θα περιμένουμε 10 ημέρες την απάντηση του Σα Πίντο”, δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο για ταξίδι του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ιταλία. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Χθες, η εφημερίδα “Νέα Κρήτη” αποκάλυψε ταξίδι του προέδρου του ΟΦΗ στο εξωτερικό που ενδεχομένως να σχετίζεται με το θέμα του προπονητή – από την στιγμή που δεν έχει κλείσει ακόμα η υπόθεση παραμονής του Ρικάρντο Σα Πίντο. Και όσο παραμένει μετέωρη η υπόθεση του Πορτογάλου, τόσο στον ΟΦΗ θα σκέφτονται και εναλλακτικές επιλογές προκειμένου να μην χαθεί καθόλου χρόνος.

Σήμερα, η “Πατρίδα” με νεότερο ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Πουλινάκης βρέθηκε για 48 ώρες στην Ιταλία με την παρουσία του στην γειτονική χώρα να σχετίζεται ενδεχομένως και με την υπόθεση παραμονής του Ζε Εντουάρντο – τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στην Πάρμα. Εδώ να κάνουμε γνωστό ότι ήδη ο Βραζιλιάνος έχει συζητήσει με τον ΟΦΗ για την παραμονή του στην ομάδα και την επόμενη περίοδο στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook