Σε αναζήτηση του αντί-Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο εδώ και μερικές μέρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον ΟΦΗ, ο οποίοι έχει αρχίσει να αναζητά νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν.

Η προσπάθεια παραμονής του Σα Πίντο αποδείχθηκε άκαρπη για τον ΟΦΗ. Η επιστροφή στηνΠορτογαλία και η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση αποδείχθηκαν πολύ ισχυρά κίνητρα, τα οποία οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν ώστε να πείσουν τον Σα Πίντο να μείνει στην ομάδα.

Πλέον στον ΟΦΗ βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον Μάνθο Πουλινάκη μετά και την εξουσιοδότηση που έλαβε το περασμένο Σάββατο από το Διοικητικό Συμβούλιο να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Προτεραιότητα απ’ότι φαίνεται για τον ΟΦΗ έχει προπονητής από το εξωτερικό με τα χαρακτηριστικά του Σα Πίντο. Να είναι νέος, φιλόδοξος, με ανοιχτό μυαλό και να μπορεί να περάσει τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα.

Το χτίσιμο της ομάδας ξεκινάει από τον προπονητή και στον ΟΦΗ δεν βιάζονται για να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας σε κάποιον πριν πάρουν τις διαβεβαιώσεις πως αυτός μπορεί να είναι ο “εκλεκτός” στον οποίο μπορούν να στηριχθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook