“Αποστολή” Πουλινάκη σε Ισπανία, Πορτογαλία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Ιβηρική Χερσόνησο θα ταξιδέψει ο πρόεδρος του ΟΦΗ μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπου και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του προπονητή.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν στον ΟΦΗ για την υπόθεση του προπονητή καθώς ο Πουλινάκης πρόκειται να αναχωρήσει για το εξωτερικό προκειμένου να «κλείσει» η υπόθεση του προπονητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βρεθεί στην Ιβηρική Χερσόνησο – δίχως να έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρεθεί σε Πορτογαλία ή Ισπανία – προκειμένου να έχει ιδία άποψη για τον «στόχο» που φαίνεται να έχει βρεθεί.

Το ταξίδι που πρόκειται να κάνει ο Μάνθος Πουλινάκης έχει άμεση σχέση με το θέμα του προπονητή όπου όπως αναφέραμε παραπάνω δεν αποκλείεται να έχει βρεθεί ο «εκλεκτός» που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ είναι να συζητήσει από κοντά με τον άνθρωπο που έχει «προκριθεί» για την θέση του προπονητή του ΟΦΗ προκειμένου να αναλυθούν όλα τα δεδομένα μιας πιθανής συνεργασίας. Παράλληλα, στον ΟΦΗ θέλουν να αποκτήσουν προσωπική άποψη για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Σα Πίντο που είναι σίγουρο ότι θα περάσει από μια μορφή «συνέντευξης» πριν οι δύο πλευρές μπουν στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων .Κάτι ανάλογο με την διαδικασία που είχε ακολουθηθεί τον περασμένο Οκτώβρη όταν και ο Σα Πίντο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook