Ήρθε η εβδομάδα του προπονητή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από όλα όσα ακούστηκαν και όσα γράφτηκαν, με τον ΟΦΗ να βάζει «φρένο» στην ονοματολογία που ακούγεται πλέον ξεκινάει η εβδομάδα για την εύρεση του νέου προπονητή της ομάδας.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο του Μάη, γίνεται κατανοητό ότι στον ΟΦΗ ανεβάζουν στροφές προκειμένου να ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή – θέση που έχει «χηρέψει» μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Σα Πίντο. Πλέον, έφτασε η εβδομάδα που περιμέναμε και το ταξίδι του Πουλινάκη στην Ιβηρική Χερσόνησο πρόκειται να φέρει αποτελέσματα.

Στον ΟΦΗ περίμεναν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας προκειμένου να έχουν αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο. Το ταξίδι, όπως αναφέρουν, οι πληροφορίες λένε ότι είχε προγραμματιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Γίνεται κατανοητό ότι στον ΟΦΗ θέλησαν να βάλουν ένα «φρένο» στην ονοματολογία που προέκυψε εδώ και λίγες ημέρες προκειμένου να μην φανεί το που κινείται ο ΟΦΗ. Και ασφαλώς οι δύο περιπτώσεις που τα ονόματα τους είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι εξαιρετικές περιπτώσεις αλλά παράλληλα δείχνουν να είναι ακριβές και με υψηλό μπάτζετ. Στον ΟΦΗ δεν επιβεβαίωναν τα ονόματα των Πασιένσια και Όλτρα ενώ την ίδια ώρα έκαναν λόγο για προπονητή που βρισκόταν σε πάγκο ομάδας κατά την διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook