H έλευση Γκατούζο δρομολογεί εξελίξεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η αναμενόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ από τον Τζενάρο Γκατούζο δρομολογεί εξελίξεις και στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας.

Στον ΟΦΗ φαίνεται να κλείνουν με το θέμα του προπονητή καθώς πλέον αναμένεται το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τον Τζενάρο Γκατούζο που είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ιταλό τεχνικός δρομολογεί εξελίξεις και στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας που δεν είναι άλλα από τα μεταγραφικά. Η παραμονή του Μακρή είναι ένα κεφάλαια που έχει κλείσει για τον ΟΦΗ, ωστόσο παραμένουν αρκετά ακόμα ανοιχτά μέτωπα στην ομάδα για τα οποία θα αποφασίσει ο Ιταλός τεχνικός. Το θέμα Ντουντού παραμένει ανοιχτό για τον ΟΦΗ και είναι κάτι που χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση της ομάδας με τον Βραζιλιάνο, με κοινή επιθυμία να είναι η παραμονή του παίκτη στην Κρήτη αρκεί να βρεθεί η “χρυσή τομή” στο οικονομικό.

Από εκεί και πέρα όμως τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας αναμένεται να έρθουν σε κοινή συνεργασία με τον προπονητή, ο οποίος θα αποφασίσει τι θα γίνει με το υπάρχον ρόστερ, αυτούς που θα αποκτηθούν αλλά και με τους δανεικούς της ομάδας, δηλαδή με τους Φερνάντες και Ζε Εντουάρντο. Για τον δεύτερο πάντως εφόσον ο Ιταλός τεχνικός θέλει να παραμείνει στην ομάδα, θεωρείται πως ο ΟΦΗ έχει αρκετές πιθανότητες να τον κρατήσει καθώς ο Γκατούζο είναι ένα πρόσωπο που χαίρει άκρα εκτίμησης στην γειτονική χώρα και οι επαφές του με την Πάρμα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook