O Γκατούζο αποφασίζει για μεταγραφικό σχεδιασμό και προετοιμασία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ιταλός τεχνικός έχει εν λευκό τα κλειδιά της ομάδας και θα αποφασίσει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και για το πού θα χτιστεί ο φετινός ΟΦΗ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι αυτός που θα αποφασίσει για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας αλλά και για το που θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της. Ο Ιταλός τεχνικός έχει εν λευκό τα κλειδιά της ομάδας και οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά την άφιξη του στο Ηράκλειο.

Τα όποια μεταγραφικά σενάρια “παγώνουν” για τον ΟΦΗ καθώς ο Ιταλός τεχνικός είναι αυτός που θα αποφασίσει για το ποιοι θα έρθουν αλλά και το ποιοι θα φύγουν από την ομάδα. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελεί η περίπτωση Ντουντού, καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Ιταλός τεχνικός θα ήθελε έναν παίκτης εγνωσμένης αξίας όπως ο Βραζιλιάνος, του οποίου η περίπτωση δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμα και πριν πέσουν οι υπογραφές με τον Γκατούζο.

Στα χέρια του Γκατούζοείναι εν λευκό ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η προετοιμασία, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται μετά τις υπογραφές με τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook