Άκρα του τάφου σιωπή για το θέμα προπονητή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πλήρης μυστικότητα επικρατεί στον ΟΦΗ για το θέμα του προπονητή και στην ομάδα λένε με νόημα ότι «το όνομα του θα μαθευτεί όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία» διαψεύδοντας όλα τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Πουλινάκης έκανε νέο ταξίδι στο εξωτερικό, όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πατρίς» δίχως να γίνει γνωστός ο προορισμός του προέδρου του ΟΦΗ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ταξίδεψε στο εξωτερικό – αποκλειστικά και μόνο για το θέμα του προπονητή – και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση μιας και ήδη βρισκόμαστε στις αρχές Ιουνίου.

Η υπόθεση του Τζενάρο Γκατούζο και όπως εξελίχθηκε αυτή, κάνει τους ανθρώπους του ΟΦΗ να εμφανίζονται ακόμα πιο μυστικοπαθείς αρνούμενοι να… πουν το οτιδήποτε για την υπόθεση του αντικαταστάτη του Ρικάρντο Σα Πίντο. Μάλιστα, τονίζουν ότι «δεν πρόκειται να βγει τίποτα προς τα έξω αν δεν κλείσει οριστικά αυτή η υπόθεση». Παράλληλα, τονίζουν ότι από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κανένα δεν «παίζει» για τον πάγκο του ΟΦΗ. Ήδη χθες αναφέραμε ότι δεν τίθεται θέμα Πέτεφ ενώ από εκεί και πέρα το Goal αναφέρει ότι οι υποψήφιοι προπονητές είναι «3» – δίχως ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook