Γκατούζο στην Gazzetta: “Μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ, πείστηκα για το πρότζεκτ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τζενάρο Γκατούζο με συνέντευξη του στην (έντυπη) Gazzetta Dello Sport αναφέρθηκε στους λόγους που είπε το “ναι” στον ΟΦΗ ενώ… έκανε και μια σύγκριση με την πρόσληψη του Πίπο Ιντζάγκι.

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ απαντώντας στην ερώτηση που αφορά το νέο και ξεχωριστό κεφάλαιο της καριέρας του υπογράμμισε ότι “είμαι χαρούμενος γιατί μου είχε λείψει αυτή η δουλειά. Ανυπομονώ να ξεκινήσει νέα περιπέτεια μου. Αναζητούσα ένα υγιές πρότζεκτ και με έπεισαν ότι ο ΟΦΗ έχει ένα τέτοιο. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Είχα πρόταση και από την Ουγγαρία όμως την αρνήθηκα. Ο πρόεδρος μου είπε ότι θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά όταν του ζήτησα να πάρει παίκτες, εκείνος μου είπε όχι…”.

Κλείνοντας την συνέντευξη, ο δημοσιογράφος της Gazzetta του ζήτησε να κάνει μια σύγκριση με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν από τον Πίπο Ιντζάγκι με τον Τζενάρο Γκατούζο να απαντάει ότι “έχω και εγώ ένα κίνητρο να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία. Ένας νέος τεχνικός πρέπει να υποστηρίζεται και να προστατεύεται. Ελπίζω η Μίλαν να κάνει το ίδιο με τον Ιντζάγκι”.