Συνεχίζεται με γοργά βήματα ο σχεδιασμός

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο 10ημερο.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεκινήσει το «χτίσιμο» του νέου ΟΦΗ και βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του προκειμένου να είναι τα πάντα στην… εντέλεια. Ο Γκατούζο έχει αποκτήσει σαφή άποψη για το ρόστερ του ΟΦΗ και έχοντας παρακολουθήσει πάρα πολλά παιχνίδια της ομάδας – είναι σε θέση να «κόψει» και να «ράψει» την ομάδα όπως εκείνος θέλει.

Μάλιστα, σε εξέλιξη είναι και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ με τον «Ρίνγκο» να έχει δώσει μια λίστα από ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν από την ομάδα. Είτε ελεύθεροι, είτε δανεικοί όπως είναι ο Βαρέλα από την Παλέρμο. Ο Ουρουγουανός είναι ένας παίκτης τον οποίο επιθυμεί να φέρει στην Κρήτη και μένει να βρεθεί μια κοινή γραμμή μεταξύ ΟΦΗ και Παλέρμο.

Ο Γκατούζο αναμένεται να βρεθεί στο Ηράκλειο προς τα τέλη Ιούνη όπου θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση ενώ πιθανότατα η «πρώτη» θα γίνει στις 5 Ιουλίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook