Οι Ιταλοί “στέλνουν” Ισπανό δεξί μπακ στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο λόγος για τον 31χρονο (21/1/1983) δεξιό μπακ Ντάνι Αρτόλα – για τον οποίο οι Ιταλοί αναφέρουν ότι τη νέα χρονιά θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “tuttomercatoweb” αναφέρει ότι ο Ισπανός δεξιός μπακ, με μεγάλη εμπειρία έχοντας παίξει σε Φέγενορντ, Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Γκενκ, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΗ που αναζητάει έναν παίκτη στην συγκεκριμένη θέση μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μπούρμπου.

Ο Αρτόλα αγωνιζόταν στην Ουκρανία από το 2006 ενώ την σαιζόν 2012 – 2013 αγωνίστηκε στο Βέλγιο και την Γκενκ όπου είχε 32 συμμετοχές παίζοντας βασικός στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν ότι ο Ντάνι Αρτόλα πρόκειται να βρίσκεται στην Ελλάδα στα τέλη Ιουνίου ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Ο Αρτόλα έμεινε εκτός δράσης την προηγούμενη σαιζόν ενώ αν και είχε συμφωνήσει με ουκρανικό σύλλογο δεν πήγε ποτέ στην χώρα της Ανατολικής Ευρώπης λόγω του εμφυλίου που μαινόταν. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Αρτόλα έκανε προπονήσεις με την Εσπανιόλ από τον περασμένο Γενάρη προκειμένου να μείνει σε καλή κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook