Σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός του ΟΦΗ – που δεν αφορά μόνο τον μεταγραφικό σχεδιασμό – με τον Τζενάρο Γκατούζο και τους συνεργάτες του να είναι σε καθημερινή επαφή. 

Ο 36χρονος Ιταλός βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Κοβερτσιάνο προκειμένου να πάρει το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Pro ωστόσο ασχολείται καθημερινά και αρκετές ώρες με τον προγραμματισμό του ΟΦΗ. Προγραμματισμός που αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, το διάστημα που η ομάδα θα παραμείνει στο Ηράκλειο αλλά και πότε θα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο.

Ήδη όπως αναφέραμε χθες, στο Ηράκλειο βρίσκεται ένας εκ των συνεργατών του Γκατούζο που συναντήθηκε με μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ενώ επισκέφτηκε το “Βαρδινογιάννειο” όπου έγινε ένα πολύωρο μίτινγκ. Στην συνάντηση πήραν μέρος τόσο ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Πέτρος Μαρινάκης, όσο και ο Σωτήρης Ρούσσης όπου συζητήθηκαν μια σειρά από ιδιαίτερα, σημαντικά, ζητήματα που αφορούν την έναρξη και την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού. Ο Γκατούζο ενημερώνεται συνεχώς για όλα τα θέματα που αφορούν αυτό το κομμάτι ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε προσωπικές επαφές με μάνατζερ μιλώντας για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook