Tην έκθεση Σα Πίντο πήρε ο Γκατούζο – έρχονται ανακοινώσεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός τεχνικός έχει στην διάθεση του την έκθεση του προκατόχου του και μέσα στην επόμενη εβδομάδα έρχονται μεταγραφές και… εκκαθαρίσεις.

O Ρικάρντο Σα Πίντο φεύγοντας από το Ηράκλειο είχε παραδώσει στην διοίκηση την έκθεση του για το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ έχοντας μέσα και τις… ανάλογες σημειώσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκθεση του Σα Πίντο έχει παραδοθεί στον Τζενάρο Γκατούζο όπου έγινε αντικείμενο μελέτης από τον Ιταλό τεχνικό. Ο Γκατούζο είχε αποκτήσει μια άποψη για το ρόστερ του ΟΦΗ μέσα από την παρακολούθηση αρκετών παιχνιδιών ωστόσο μέσα από αυτήν την έκθεση απέκτησε ακόμα καλύτερη άποψη.

Λεπτομέρειες για την… άποψη του Σα Πίντο δεν έγιναν γνωστές και δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν. Άλλωστε, αυτή προοριζόταν για τον Γκατούζο που στην συνέχεια αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του. Τόσο για το που χρειάζεται να ενισχυθεί μεταγραφικά ο ΟΦΗ αλλά και το τι αποχωρήσεις θα υπάρξουν. Άλλωστε, όπως γράφαμε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, πρόθεση του Ιταλού είναι να δουλέψει με ένα μικρό – σε αριθμό – ρόστερ και αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν αποδεσμεύσεις. Παράλληλα, έχει προχωρήσει το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook