Φουλάρει!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με στόχο μέσα στο επόμενο 10ημερο να έχουν έρθει οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ο ΟΦΗ προχωράει συνεχώς την υλοποίηση του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου με τον Ιταλό τεχνικό να έχει βεβαίως το γενικό πρόσταγμα. Μάλιστα, ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκατούζο έχει επικοινωνήσει με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ προκειμένου να τους ενημερώσει για το ενδιαφέρον της ομάδας.

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές (άμυνα, μεσαία γραμμή, επίθεση) ενώ στην ατζέντα του Γκατούζο βρίσκονται και αρκετές επιλογές από την Ιταλία. Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ και του 36χρονου τεχνικού έχει προχωρήσει σε τέτοια φάση που στην ομάδα αναφέρουν ότι μέσα στο επόμενο 10ημερο θα ξεκινήσουν μαζικές ανακοινώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πολλά ανοικτά μέτωπα ενώ όπως αναφέραμε και χθες σκοπός είναι να γίνουν λίγες και καλές προσθήκες με ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν αμέσως και να μπουν στην… 11αδα.

Ήδη έχουν βρεθεί παίκτες που βρίσκονται ένα βήμα από την συμφωνία με τον ΟΦΗ ενώ ως γνωστόν ο Ισπανός Ντάνι Φερνάντεζ έχει συμφωνήσει με την ομάδα και αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο στα τέλη του μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook