Με στόχο να ξεπεράσει το περυσινό ρεκόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τις προσεχείς μέρες θα παρουσιάσει το πλάνο για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-15 η ΠΑΕ ΟΦΗ με τις τιμές να είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και στόχο να ξεπεραστούν οι 3.009 κάρτες της περασμένης χρονιάς.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του πλάνου για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς ξεκίνησε και μέσα στο προσεχές δεκαήμερο θα ανακοινωθούν οι τιμές τουςπου θα είναι στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη σαιζόν.

Το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να προετοιμαστεί το σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ενώ στην ομάδα δεν κρύβουν την πίστη τους ότι ο κόσμος μπορεί να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ αφού το περσινό κοντέρ… μέτρησε 3.009 εισιτήρια.

Όσον αφορά τις τιμές, στον ΟΦΗ, αναλογιζόμενοι τις συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία αλλά και ανταποκρινόμενοι από την τεράστια συμπαράσταση που παρείχε ο κόσμος, σκοπεύουν να διατηρήσουν τις ίδιες τιμές και να μην προχωρήσουν σε αύξηση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος, όπως απαιτεί η Σούπερ Λιγκ, αλλάζει ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας καθώς αυτή θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook