Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Και ετοιμάζεται να μπει δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι ώστε για να ενισχυθεί σε θέσεις που “πονάει” ενώ δίχτυα έχουν απλωθεί και στο εξωτερικό σε συνεργασία με τον Γκατούζο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ενίσχυση του ΟΦΗ και η στελέχωση του ρόστερ της σεζόν 2014-15 αναμένεται να αρχίσει να υλοποιείται το προσεχές διάστημα αφού η Κρητική ομάδα πρόκειται  να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ήδη έχουν καταλήξει σε ποιές θέσεις “πονάει” ο ΟΦΗ και έχει απλώσει τα μεταγραφικά του δίχτυα και στο εξωτερικό πάντα σε συνεργασία με τον Γκατούζο.

Οι θέσεις που αναμένεται να ενισχυθεί και έχουν εντοπιστεί τα κενά είναι αυτή του τερματοφύλακα, αν τελικά φύγει ο Φερνάντεζ, το δεξιού μπακ, του στόπερ, του αμυντικού μέσου ενώ αναμένεται να αποκτηθούν και δύο σέντερ φορ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι ο ένας θα είναι Ιταλός, αλλά και ένας ακραίος επιθετικός.

Εξελίξεις αναμένονται από βδομάδα ενώ ο συνεργάτης του Γκατούζο, Μαρσέλο Ιάϊα, που βρέθηκε στο Ηράκλειο, αναχώρησε για την Ιταλία ώστε να ενημερώσει τον νέο τεχνικό του ΟΦΗ για όλα τα θέματα της ομάδας, αν και ο ίδιος βρίσκεται σε “ανοικτή” γραμμη με τους διοικούντες την Κρητική ΠΑΕ,  και κυρίως αυτό τη προετοιμασίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook