Επιβεβαίωση από πλευράς Πετρόπουλου για την συνάντηση – διάψευση για τα ποσά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δήλωση που εστάλη στα ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος του Αντώνη Πετρόπουλου Γιάννης Γλύκος επιβεβαίωσε το καλό κλίμα που δημιουργήθηκε από την συνάντηση του ΟΦΗ με τον 28χρονο φορ ωστόσο διέψευσε όλα όσα νούμερα ακούστηκαν για την πρόταση της ομάδας προς εκείνον.

Μάλιστα αναφέρει ότι “σε δύσκολους καιρούς, η δημοσίευση ανύπαρκτων αριθμών μόνο ως πρόκληση εκλαμβάνεται” ενώ επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ του Gentikoule που ανέφερε ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Γλύκου

Μετα απο ένα 24ωρο συνεχόμενων δημοσιευμάτων και αναδημοσίευσων σχετικά με τις επαφές για την πιθανή συνεργασία του ποδοσφαιριστή Α. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και της ομάδας του ΟΦΗ, αλλα και την ακατάσχετη αριθμολογία, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως σήμερα σε καλο κλίμα έγινε η πρώτη επαφή στην οποία τέθηκαν λεπτομέρειες υπό συζήτηση. Σε καιρούς δύσκολους για όλους η δημοσίευση ανύπαρκτων αριθμών μονο ως πρόκληση εκλαμβάνεται και δεν θα πρεπει υπάρχει τέτοια στην εποχή μας. Διαψεύσουμε κατηγορηματικά τα νούμερα που κυκλοφόρησαν είτε ότι άλλο σχετίζεται με πιθανούς όρους συμβολαίου, απλα γιατι δεν υπήρξε τέτοια συζήτηση μέχρι απόψε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook