Tο τρίπτυχο των “καυτών” θεμάτων που “τρέχουν” στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μεταγραφικά, προετοιμασία και διαρκείας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο το τελευταίο διάστημα και ενώ ο Γκατούζο αναμένεται στο Ηράκλειο σε λίγες μέρες.

Σε τρία “καυτά” μέτωπα “κινείται” ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για τα μεταγραφικά ζητήματα, τα θέματα της προετοιμασίας αλλά και το πλάνο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς.

Ένα ένα απασχολεί διαρκώς τους διοικούντες την Κρητική ΠΑΕ, που σε συννενόηση με τον Τζενάρο Γκατούζο, αναμένεται να μπουν στην τελική τους ευθεία και να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός, που έρχεται στο Ηράκλειο σε λίγες μέρες, με την 2η Ιουλίου πιο πιθανή ημερομηνία, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο θέμα της διαμόρφωσης του ρόστερ. Έτσι αυτές τις μέρες θα αποφασίσει με ποιούς παίκτες από το υπάρχον υλικό θέλει να συνεργαστεί αλλά και το ποιούς δεν υπολογίζει και φυσικά αυτούς που θα ήθελε να αποκτήσει ο ΟΦΗ.

Στο θέμα του Πετρόπουλου δεν έχουμε κάποια ουσιαστική εξέλιξη, ο δανεισμός των Ζε Εντουάρντο και Φερνάντεζ είναι δύσκολο να συνεχιστεί, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει και με τους Νούνιες, Σίσιτς.

Σχετικά με την προετοιμασία, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Ιούλη, και το βασικό της στάδιο θα γίνει και φέτος στην Ολλανδία και ήδη έχουν ανακοινώσει οι αντίπαλοι του ΟΦΗ, δύο φιλικά. Η Κρητική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Έουπεν στις 26 Ιουλίου καιτην Μπρέντα στις 1 Αυγούστου.

Τέλος, αναφορικά με τα διαρκείας, την επόμενη βδομάδα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος με τις τιμές να είναι οι ίδιες με πέρυσι ενώ αναμένεται να υπάρξουν και προγράμματα προσφορών για τους περυσινούς κατόχους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook