Εκεί θα κινηθεί ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τα πρώτα μεταγραφικά χτυπήματα και το Gentikoule ακτινογραφεί το που θα κινηθεί η ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έχοντας μια «κάβα» 19 – 20 ποδοσφαιριστών, ο ΟΦΗ δεν θα κινηθεί μεταγραφικά στο ύψος του προηγούμενου καλοκαιριού. Και ο στόχος είναι προφανής: Να δημιουργηθεί μια ομάδα σε βάθος χρόνου και όχι «μιας χρήσης». Πέρυσι έγιναν αρκετές μεταγραφές ωστόσο η πλειοψηφία τους θα είναι στο ρόστερ του ΟΦΗ και τη νέα χρονιά: Φραγκουλάκης, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς, Ζόρο, Στάθης κτλ. Έτσι όπως δημιουργήθηκε το ρόστερ του ΟΦΗ και σε συνδυασμό με την επιθυμία του Τζενάρο Γκατούζο να δουλέψει με έναν μικρό αριθμό παικτών, σκοπός είναι να ενισχυθεί η ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις και με παίκτες που θα μπουν αμέσως στην ομάδα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο ΟΦΗ έχει καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας με την αποχώρηση του Μπούρμπου προχωρώντας σε συμφωνία με τον Ισπανό Ντάνι Φερνάντεζ.

Πέραν της απόκτησης ενός δεξιού μπακ, ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα αφού η υπόθεση του Ντάνι Φερνάντεζ δυσκολεύει από την στιγμή μάλιστα που ο Πορτογάλος ξεκίνησε προετοιμασία με την Τβέντε.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου που θα πλαισιώσει τους υπόλοιπους που βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ ενώ γενναία μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να υπάρξει στον χώρο της επίθεσης. Εκεί όπου έχουν μείνει οι Ροβίθης, Περογαμβράκης, Νούνιεζ. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν μια ή δύο ακόμα προσθήκες ενώ ανάλογος αριθμός ποδοσφαιριστών θα αποκτηθεί και για τα άκρα της επίθεσης όπου εκεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος ακραίος χαφ που έχει απομείνει στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook