Συμπληρώνει το παζλ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Αντώνη Πετρόπουλου με τον ΟΦΗ, ο οποίος θέλει σιγά-σιγά να ολοκληρώνει το παζλ του ρόστερ.

Η απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου, θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ εν όψει της νέας σεζόν με τον Τζενάρο Γκατούζο να θέλει να ολοκληρωθεί το ρόστερ το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να μπορεί να δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας ή τουλάχιστον του βασικού σταδίου της, με όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο ΟΦΗ θέλει να κλείνει σιγά-σιγά το μεταγραφικό παζλ και ήδη όπως όλα δείχνουν έβαλε το πρώτο του κομμάτι, αυτό του Αντώνη Πετρόπουλου.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο και προτεραιότητα για την ομάδα η απόκτηση ενός στόπερ, καθώς υπάρχει μόνο το δίδυμο Τριποτσέρης-Ζόρο αλλά και οι μικροί Φαζός-Δαμιανάκης,όπως επίσης και η απόκτηση ενός δεξί μπακ, καθώς μετά την φυγή Μπούρμπου, μόνος διαθέσιμος είναι ο Στάθης.

Ακόμα, η αποχώρηση του Ντουντού είναι μια απώλεια για τον ΟΦΗ, που θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, ενώ πολύ πιθανό είναι να αποκτηθούν κι’άλλοι παίκτες σε αυτή την θέση, καθώς μόνος σίγουρους εν όψει της νέας σεζόν είναι ο Μακρής που ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Επίσης εφόσον ο Φερνάντες δεν επιστρέψει στον ΟΦΗ, οι “ασπρόμαυροι” θα κινηθούν για τερματοφύλακα και γενικά είναι δεδομένο πως στον ΟΦΗ θα υπάρξουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο οι κινήσεις που γίνονται θα είναι ιδιαίτερα μεθοδικές, ώστε ο ΟΦΗ να μην την “πατήσει” πάλι με παίκτες τύπου Μπαρέιρο, Νιμανί και Μακουκούλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook