Η επιστροφή του Αντρέα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πατρινός μέσος προετοιμάζεται σκληρά προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τη νέα χρονιά και η αποθεραπεία του βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο ώστε να χαμογελάσει ξανά.

Ο 25χρονος μέσος του ΟΦΗ ήταν μακράν ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Με δύο σοβαρούς τραυματισμούς – έναν το Νοέμβρη – και άλλον έναν τον Φλεβάρη – ο Λαμπρόπουλος έχασε σχεδόν ολόκληρη την προηγούμενη σαιζόν. Ειδικά, ο δεύτερος τραυματισμός ήταν εκείνος που στοίχισε περισσότερο: Στον πρώτο προημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο, μια «κόντρα» με τον Αραβίδη τον οδήγησε στο χειρουργείο – για δεύτερη φορά τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο ίδιος πάντως δεν το έβαλε κάτω και ήδη φρόντισε να καλύψει το χαμένο έδαφος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο «Λαμπρό» βρίσκεται στην Αθήνα όλο αυτό το χρονικό διάστημα όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να είναι πανέτοιμος στην προετοιμασία του ΟΦΗ. Ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να «φορτσάρει» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ. Ο «Λαμπρό» αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και όλοι πιστεύουν ότι θα αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook