Την Δευτέρα απαντάει ο Νίκος Μαχλάς αν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια σειρά από “καυτά” θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Νίκος Μαχλάς αποκάλυψε ότι θα απαντήσει την Δευτέρα αν θα συνεχίσει στην προεδρία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ δέχτηκε το πρέσινγκ των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. της Κρητικής ομάδας ώστε να συνεχίσει στην ομάδα και να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της ερχόμενης Τετάρτης. Παρ’ όλα αυτά, ο Μαχλάς τόνισε ότι θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του την ερχόμενη Δευτέρα.

Εκείνη την ημέρα θα διεξαχθεί διοικητικό συμβούλιο το οποίο αφορά αποκλειστικά και μόνο την Γ.Σ.

Στηρίζει Παπουτσάκη ο ΟΦΗ!
Παράλληλα, η διοίκηση του ΟΦΗ αποφάσισε ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Παπουτσάκη στις εκλογές της Σούπερ Λιγκ που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή. Και μπορεί να μην έχει… “αποχωρήσει” η δυσαρέσκεια από την έλλειψη συμπαράστασης του συμπολίτη ωστόσο ο ΟΦΗ δείχνοντας ανωτερότητα αλλά και κυρίως ηθική στάση θα στηρίξει την τον πρόεδρο του Εργοτέλη ψηφίζοντας τον για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

Τον ΟΦΗ θα εκπροσωπήσουν στις εκλογές της Σούπερ Λιγκ, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης.

Πρώτα οι ανανεώσεις, μετά οι μεταγραφές…
Σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση εν όψει της επόμενης περιόδου, ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. τόνισε ότι είναι ηθική υποχρέωση – απέναντι σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές – να “κλείσει” πρώτα τα θέματα των ανανεώσεων και στην συνέχεια να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, θα φροντίσει την Τετάρτη να κλείσει τις υποθέσεις των Μπούρμπου, Βεζυρίδη, Καμπάνταη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook