Μετράει αντίστροφα για το πρώτο ραντεβού της σεζόν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τελευταία βδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας και οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ κορυφώνονται.

Πυρετωδώς προετοιμάζεται ο ΟΦΗ για την έναρξη της νέας σεζόν αφού από το Σάββατο τα.. κεφάλια μέσα. Η Κρητική ομάδα, όπως και όλες οι άλλες θα μάθει αύριο το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος, και θα αρχίσει να μπαίνει στους ρυθμούς της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Λίγες μέρες πριν το πρώτο ραντεβού και οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται στο.. φόρτε τους ενώ αναμένονται και οι πρώτες αφίξεις και ανακοινώσεις. Πετρόπουλος, Αρτόλα και Φερνάντεζ αναμένεται να έρθουν στο Ηράκλειο αυτήν την βδομάδα ώστε να δώσουν το παρών στην “πρώτη” της ομάδας αφού κλείσουν και τυπικά τα θέματά της αποκτησής τους. Στο Ηράκλειο βέβαια θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να έρχονται τόσο οι νυν όσο και οι μελλοντικοί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με την πρώτη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σάββατο 5 Ιουλίου.

Τότε θα γίνουν και τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ όλων των παικτών ενώ η πρώτη προπόνηση που θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα γίνει στο “Γεντί Κουλέ” και θα πραγματοποιηθεί σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook