Με όνειρα και φιλοδοξίες η “πρώτη” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με περισσότερους από 2000 φίλους του ΟΦΗ να δίνουν το παρόν στο “Γεντι Κουλέ” και με όνειρα για ακόμα μια καλύτερη χρονιά από την περσινή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ εν όψει της νέας χρονιάς.

Με τον Τζενάρο Γκατούζο να συγκεντρώνει τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στο “Γεντι Κουλέ” αλλά και τους νέους Πετρόπουλο και Αρτόλα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ εν όψει της νέας σεζόν.

Tα νέα αποκτήματα του ΟΦΗ αλλά και ο τεχνικός της ομάδας υποσχέθηκαν δουλειά αλλά και να το δώσουν όλα ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κόσμου και η ομάδα να έχει ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή.

Στην πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν το παρόν έδωσαν όλοι οι “παλιοί” του ΟΦΗ εκτός του Ζόρο που έχει εξασφαλίσει κάποιες επιπλέον μέρες άδειας και φυσικά τους Μπούρμπο και Παπάζογλου που αποτελούν παρελθόν αλλά και του Ντάνι Φερνάντες που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η περίπτωση του. Στην προπόνηση βρέθηκαν και 4 παίκτες από την Κ20 (Γκαϊταν, Μανιδακης, Μαραθιανός, Μπολάκης) και οι νέοι Αντώνης Πετρόπουλος και Αρτόλα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Gentikoule καθώς σε λίγο ακολουθούν οι δηλώσεις των νέων αποκτημάτων του ΟΦΗ και του Τζενάρο Γκατούζο. 

 

10494606_10204344824961489_6331781769193156709_n

 

  • O Aντώνης Πετρόπουλος έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα όλων όσων βρίσκονται στο “Γεντι Κουλέ”

petrogoal

  • Περισσότεροι από 1000 φίλοι του ΟΦΗ έχουν δημιουργήσει ατμόσφαιρα αγώνα στο “Γεντί Κουλέ”

KOSMOS

 

  • Σε λίγο οι πρώτες δηλώσεις του Ατόρλα ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ

atorla

  • Στην πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν το παρόν έχουν δώσει οι “παλιοί” του ΟΦΗ εκτός του Ζόρο που έχει εξασφαλίσει κάποιες επιπλέον μέρες άδειας. Στην προπόνηση βρίσκονται και 4 παίκτες από την Κ20 (Γκαϊταν, Μανιδακης, Μαραθιανός, Μπολάκης) και οι νέοι Αντώνης Πετρόπουλος και Αρτόλα.

gatuzo

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook