Κεντρικός χαφ και επιθετικός τα επόμενα βήματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αμυντικός χαφ και ο επιθετικός είναι οι επόμενοι στόχοι του ΟΦΗ προκειμένου να κλείσουν άμεσα – και πριν φύγει η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε συγκεκριμένα βήματα προκειμένου η ομάδα να μην ξεφύγει από το πλάνο που έχουν εκπονήσει εδώ και αρκετό καιρό. Πρώτιστο μέλημα είναι να αναπληρωθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ του ΟΦΗ και πλέον στο προσκήνιο βρίσκονται 2 ποδοσφαιριστές με τους οποίους γίνονται συζητήσεις. Ο ένας είναι αμυντικός μέσος που θα προσθέσει το όνομα του δίπλα σε αυτά των Μακρή, Κάλαϊτζιτς και ήδη φαίνεται να έχει βρεθεί ο «εκλεκτός». Όσον αφορά τον επιθετικό, έχουμε αναφέρει ότι βασικός υποψήφιος είναι ο Γκαετάνο Μονακέλο. Ο Ιταλός επιθετικός που αποτελεί και επιλογή του Τζενάρο Γκατούζο ωστόσο ΟΦΗ και Μονακό βρίσκονται στην φάση των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων για το καθεστώς του δανεισμού του.

Σε αυτές τις δύο θέσεις έχει επικεντρωθεί όλη η προσοχή του ΟΦΗ προκειμένου μέσα στην εβδομάδα να κλείσουν ακόμα δύο μέτωπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook