«Από Δευτέρα ξεκινάει το μεταγραφικό πλάνο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος απέφυγε τα πολλά λόγια κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ ενώ οι Καμπάνταης, Βεζυρίδης μίλησαν για την παραμονή τους στην ομάδα.

Ο 53χρονος τεχνικός αναφερόμενος στην προετοιμασία του ΟΦΗ και την έναρξη των μεταγραφών τόνισε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την κούραση. Είμαστε αναγκασμένοι μετά το τέλος των play off, να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ατρόμητο. Έχουμε ένα μεταγραφικό πλάνο στο μυαλό μας και θα το θέσουμε σε εφαρμογή από αύριο. Δεν γίνεται να διώξουμε 17 παίκτες και να πάρουμε 17 νέους». Αναφορικά με σενάρια αποχώρησης του Ερόλ Μπουλούτ, ο «Αναστό» τα διέψευσε ενώ για τον Γιακούμπου απάντησε λέγοντας ότι «αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ».

Καμπάνταης: «Κουρασμένοι αλλά υποχρεωμένοι να δουλέψουμε»
Ο Λεωνίδας Καμπάνταης υπέγραψε το Σάββατο την ανανέωση του συμβολαίου του και αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα δήλωσε «ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για ανανέωση του συμβολαίου μου. Υπάρχει κούραση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε. Αυτή εξάλλου είναι γλυκιά κούραση».

Βεζυρίδης: «Όλο το βάρος στην προετοιμασία»
Για 3ο καλοκαίρι, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης θα βρίσκεται στην προετοιμασία του ΟΦΗ καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Κρητική ομάδα και αρχικά είπε ότι «οι χαρές τελείωσαν. Ο αρχικός στόχος επετεύχθη. Για να έχει όμως αξία, πρέπει να δώσουμε το βάρος στην προετοιμασία και να είμαστε έτοιμοι για τη Super League». Όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα πρόσθεσε «μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, όπου περάσαμε δυσκολίες, καταφέραμε να ανέβουμε στη Super League και μπορώ πλέον κι εγώ να παίξω εκεί με τον ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook