Επενδύει στον “άσο” ο ΟΦΗ με Καλογεράκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule σας είχε ενημερώσει στις 16 Ιουνίου για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 19χρονο γκολκίπερ Μάνο Καλογεράκη που όπως φαίνεται θα καταλήξει σε “γάμο”.

Ο Χανιώτης; τερματοφύλακας είχε εντυπωσιάσει στις προπονήσεις που είχε λάβει μέρος με αποτέλεσμα ο Κώστας Χανιωτάκης να ανάψει το “πράσινο φως” για την απόκτηση του αφού ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ είχε διατυπώσει πολύ καλή άποψη.

Ήδη ο ΟΦΗ έχει ενημερώσει τον Μάνο Καλογεράκη ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ενώ εκείνος με την σειρά του έχει ενημερώσει την διοίκηση του ΑΟ Χανιά για την επικείμενη μετακόμηση του στο Ηράκλειο. Ο 19χρονος γκολκίπερ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε όλη την Ελλάδα θέλει σαν τρελος να έρθει στον ΟΦΗ αφού το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας του έχει κλέψει το μυαλό.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όταν και θα υπάρξουν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο η διοίκηση του ΑΟ Χανιά όσο και ο Γιάννης Πετράκης έχουν πει το “οκ” αφού δεν θέλουν να σταθούν εμπόδιο στο μεγάλο βήμα που πρόκειται να κάνει στην καριέρα του.

https://www.gentikoule.gr/podosfairo/5620-safari-tou-ofh-gia-talenta-apo-tin-kriti

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook