Η γενική συνέλευση κρίνει το αύριο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας όμως πλέον προκύπτουν ερωτηματικά σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου. Όλα λοιπόν ξεκαθαρίζουν αύριο το απόγευμα στην Γ.Σ.

Η “μετά – Μαχλά” εποχή ολοκληρώνεται (;) μετά από δύο χρόνια παρουσίας του πρώην διεθνούς άσου στην διοίκηση του ΟΦΗ και πλέον ο σύλλογος καλείται να προχωρήσει ώστε να μην βρεθεί στην δύσκολη θέση των προηγούμενων χρόνων.

Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, όσο μακροχρόνιο ήταν άλλο τόσο θυελλώδες μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και υπήρξαν εντάσεις αλλά και αρκετές διαφωνίες σε ότι έχει να κάνει με το αύριο του ΟΦΗ.

Και το παραπάνω έχει ως εξής. Τον… χορό των παραιτήσεων άνοιξε ο Νίκος Μαχλάς που αφού εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του, άκουσε τα υπόλοιπα μέλη να προσπαθούν να τον μεταπείσουν δίχως αποτέλεσμα. Από την στιγμή που ο Μαχλάς δεν άλλαξε γνώμη, ακολούθησαν οι Γιώργος Αμπαρτζάκης, Ντίνος Μανταδάκης, Γιώργος Καλουτσάκης και Λευτέρης Κουγιουμουτζής.

Αντιθέτως, οι Βασίλης Ξημέρης, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Αντώνης Κουτάντος και Ανδρέας Μανουσάκης δεν δήλωσαν αμέσως την παραίτηση τους θέλοντας να αναδείξουν την αναγκαιότητα της παρουσίας της διοίκησης του ΟΦΗ. Ωστόσο, από την στιγμή που ο Νίκος Μαχλάς δεν άλλαξε άποψη έπειτα από δύο και τρεις ώρες, τα παραπάνω μέλη δεν θέλησαν να επιμείνουν δηλώνοντας τις παραιτήσεις τους αν και δεν είχαν πάρει αρχικά αυτήν την απόφαση.

Πλέον, όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην γενική συνέλευση της Τετάρτης αφού μένει να φανεί αν επιβεβαιωθούν όλα τα σενάρια των προηγούμενων εβδομάδων με διάφορους υποψήφιους επενδυτές.

Αν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε αυτομάτως δρομολογούνται οι εξελίξεις. Σε διαφορετική περίπτωση, όλο το βάρος πέφτει στον Βασίλη Ξημέρη μιας και ο Ερασιτέχνης είναι εκείνος που έχει τον ρόλο του μεγαλομετόχου αλλά και εκείνου που θα παίξει τον σημαίνων ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται.

Ο ρόλος του Κουράκη
Την ίδια ώρα, όλοι περιμένουν τις ενέργειες του Γιάννη Κουράκη. Ο δήμαρχος Ηρακλείου μιλώντας από την Αθήνα στο περιθώριο των πλέι – οφ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στο πλευρό του ΟΦΗ.

Ο ρόλος του Κουράκη θα παίξει σημαντικό ρόλο και μέσα από τις πρωτοβουλίες που θα πάρει εκείνος, θα καθοριστεί η επόμενη μέρα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook