Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και κορυφώνεται η αγωνία εν όψει Γ.Σ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ ΟΦΗ ολοκληρώθηκε και πλέον κορυφώνεται η αγωνία εν όψει της γενικής συνέλευσης ενώ προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οικονομικός έλεγχος διήρκεσε σχεδόν 4 ώρες ενώ όπως αναφέραμε νωρίτερα, αυτή η κίνηση είχε και τις ευλογίες του Γιάννη Κουράκη που είναι ενήμερος για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον ΟΦΗ.

Ωστόσο, από εδώ και στο εξής προκύπτουν διάφορα ερωτήματα που θα απασχολήσουν τον κόσμο του ΟΦΗ στην γενική συνέλευση. Γιατί, πλέον μετά τον οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, θα προκύψει την Τετάρτη πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ;

Και παράλληλα θα τεθεί υποψηφιότητα από τους υποψήφιους επενδυτές ενώ αυτούς τους υποψήφιους επενδυτές θα τους ψήφισε ο κόσμος που έχει δικαίωμα ψήφου;

Αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι δικαίωμα ψήφου έχουν εκείνοι που έχουν καταθέσει τις μετοχές τους 5 ημέρες πριν την γενική συνέλευση. Αυτήν την στιγμή, το έχει κάνει μόνο ο Ερασιτέχνης που του αναλογεί το ποσοστό της τάξης του 21% καθώς και μέτοχοι της τάξης του 22,5%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook