ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχονται Καρπενήσι Γάλλος αμυντικός και Αλγερινός εξτρέμ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, την Πέμπτη θα βρίσκονται στο Καρπενήσι ένας Γάλλος στόπερ και ένας Αλγερινός εξτρέμ. Φήμες για τον Καμέλ Γκίλας που έπαιξε σε Χαλ και Θέλτα!

Οι αφίξεις για τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου ξεκινούν άμεσα και η διοίκηση της ομάδας, μια ημέρα μετά την ανανέωση της θητείας της ξεκινάει τις ενέργειες για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην Σούπερ Λιγκ!

Ήδη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την Τετάρτη θα βρίσκονται στο Καρπενήσι ένας Γάλλος κεντρικός αμυντικός, αριστεροπόδαρος, όπως ακριβώς ψάχνει ο Αναστόπουλος για να πλαισιώσει τον Γεωργίου καθώς και ένας Αλγερινός εξτρέμ που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Μέχρι στιγμής, στον ΟΦΗ κρατούν μυστικά τα ονόματα τους αν και το μυστήριο αναμένεται να λυθεί το βράδυ της Πέμπτης όταν και θα φτάσουν στο Καρπενήσι οι δύο ποδοσφαιριστές.

Πάντως, για τον Αλγερινό εξτρέμ, έντονη είναι η φημολογία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ότι πρόκειται για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό Καμέλ Γκιλάς. Πρόκειται για διεθνή με την εθνική ομάδα της χώρας του, την προηγούμενη σαιζόν αγωνίστηκε στο Λε Σαμπιονά με την Αρλ ενώ έχει φορέσει ακόμα την φανέλα των Χαλ, Θέλτα και Γκιμαράες.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, κυρίως με την μπάλα στα πόδια αλλά και ταχύτατο που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχαίρεια τόσο στην δεξιά πλευρά όσο και στην αριστερή.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα…


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook