«Ο ΟΦΗ είναι η ιστορία της Κρήτης»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στιγμές λατρείας γνώρισαν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από τα 100 παιδιά του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου της Ροδιάς όπου ήταν προσκεκλημένοι. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι Κώστας Κιάσσος, Ιβάν Ρούσεφ, Γιώργος Κατσικογιάννης, Άρης Γαλανόπουλος, Γεννάδιος Ξενοδόχοφ, Μπόζινταρ Τάντιτς, Πολυχρόνης Βεζυρίδης ενώ ακόμα παρόντες ήταν οι Αντώνης Κουτάντος και Κώστας Χανιωτάκης.

Στα παιδιά δόθηκαν δεκάδες καπέλα και μολύβια ενώ οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα. Στο σχολείο δόθηκε μια φανέλα του ΟΦΗ και ο διευθυντής απευθυνόμενος στους μαθητές τόνισε ότι “ο ΟΦΗ είναι η αθλητική ιστορία της Κρήτης. Όλοι ευχόμαστε να τον δούμε εκεί που αξίζει να βρίσκεται, στην Σούπερ Λιγκ“.

Κουτάντος: “Τα παιδιά είναι το αύριο του ΟΦΗ”
Εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ, μίλησε ο Αντώνης Κουτάντος που δεν έκρυψε την χαρά του από τις εκδηλώσεις των μικρών παιδιών… “Τα παιδιά είναι το αύριο του ΟΦΗ. Υποσχόμαστε να ερχόμαστε πάντα όποτε μας καλείτε και είναι υποχρεώση μας. Είστε ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο και σας περιμένω να έρθετε και να παρακολουθήσετε από κοντά το παιχνίδι του ΟΦΗ”.

Βεζυρίδης: “Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση”
Από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, μίλησε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης που είπε “θέλω να σας ευχαριστήσω από την παιδιά μου για την πρόσκληση και την φιλοξενία σας. Θα δώσουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε την άνοδο και να σας κάνουμε χαρούμενους”.