«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 16 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

GOAL:

Ωφέλιμη κρίνεται στο Ηράκλειο η διακοπή του πρωταθλήματος καθώς θα δοθεί αφενός η δυνατότητα να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες (Περογαμβράκης, Αρτόλα), αφετέρου να δουλευτούν και πράγματα που είναι σαφές πως αποτελούν αχίλλειο πτέρνα για τους Κρητικούς.

ΦΩΣ: ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ
Δεν κατάφεραν τελικά να βγάλουν άκρη οι τέως πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ που είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά τα όσα συνέβησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς εξαιτίας των χρεών της ηρακλειώτικης ομάδας. Οι Κουράκης, Μαχλάς, αδερφοί Βατσινά αλλά και ο σημερινός πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης είχαν κινηθεί δικαστικά μετά την απόφαση για πάγωμα των προσωπικών τους λογαριασμών, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι παραπάνω, καθώς χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο αποφάσισε να παραμείνουν παγωμένοι μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση. Το πότε θα συμβεί αυτό δεν έχει προσδιοριστεί και είναι φανερό πως η απόφαση αυτή κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τις επιχειρηματικές κινήσεις των προαναφερθέντων.
Στο περιθώριο της εξέλιξης αυτής στον ΟΦΗ αναμένεται από αύριο να δρομολογηθούν νέες εξελίξεις, με αφορμή την ειλημμένη απόφαση για αποχώρηση του Μίρνες Σίσιτς.
Η προγραμματισμένη για αύριο άφιξη του δικηγόρου του παίκτη έχει διπλό στόχο: από τη μια να επικυρωθεί η συναινετική λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και από την άλλη να κατατεθεί η προσφυγή του Σλοβένου παίκτη, ο οποίος έλεγε «δεν πρόκειται να χαρίσω ούτε ευρώ».
Κατά τα άλλα, το ενδιαφέρον της τεχνικής ηγεσίας και του ιατρικού τιμ εστιάζεται στους τραυματίες και αν θα είναι διαθέσιμοι, ή τουλάχιστον έχουν πιθανότητες, για το ματς με την Κέρκυρα. Ο λόγος για τους Περογαμβράκη, Αρτολα, Κάλαϊτζιτς, Μεϊτέ. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Μάριο ν Τζορτζ, που πάντως βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του, κάτι που ισχύει και για τους Γεωργιανούς Λορια (αγωνίστηκε στην ήττα από την Πολωνία) και Μερεμπασβίλι.
Sportday:
Αύριο αναμένεται στο Ηράκλειο ο Μίρνες Σίσιτς με τη δικηγόρο του για να συζητήσει τη λύση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ. Ο Σλοβένος ζητεί όλα τα χρήματα του συμβολαίου του. μαζί τα παλιά οφειλόμενα, ενώ οι Κρητικοί είναι διατεθειμένοι να του καταβάλουν μόνο τα δεδουλευμένα.
Σύμφωνα με τον Σίσιτς. η συνολική οφειλή φτάνει τις 105.000 ευρώ. ο ΟΦΗ όμως υποστηρίζει ότι είναι πολύ μικρότερη, μια και του έχουν καταβληθεί χρήματα μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook