Αναστόπουλος: «Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι με τον Ατρόμητο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του στο Gentikoule μετά το τέλος του φιλικού με τον Απόλλωνα τόνισε ότι “θα ενισχυθούμε εκεί που χρειάζεται. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι κόντρα στον Ατρόμητο”.

Ο 53χρονος τεχνικός δεν θέλησε να πει πολλά λόγια για την εμφάνιση των παικτών του μετά το τέλος του αγώνα. Άλλωστε, το σημερινό παιχνίδι είναι ένα ματς που έγινε 5 ημέρες μόλις μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

Αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, ο προπονητής της ομάδας υπογράμμισε στο Gentikoule ότι “πριν ξεκινήσουν τα πλέι – οφ είχε γίνει ένας σχεδιασμός σε συνεργασία με τον κύριο Μαχλά. Όμως, όταν ξεκινήσαν τα πλέι – οφ, οι παίκτες που είχαμε μιλήσει δεν μπορούσαν να περιμένουν να μας περιμένουν αιώνια. Θα κάνουμε προσεκτικές κινήσεις σε θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Είμαστε σε συνεργασία με τον κύριο Μαχλά αλλά και τον δήμαρχο που είναι η μεγάλη μας δύναμη και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί για τίποτα”.

Όπως τόνισε ο “Αναστό” στο Gentikoule “ήταν ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας που κάνουμε. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και συνεχίζουμε την ελεγχόμενη προετοιμασία”. Όσον αφορά τους υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές, ο Αναστόπουλος δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω παρά μόνο “ότι είναι θα το δούμε στην πορεία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook