Η πρώτη ακτινογραφία των παικτών του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule παρακολούθησε το φιλικό του ΟΦΗ με τον Απόλλων Αθηνών και σας μεταφέρει τα πρώτα συμπεράσματα από τους παίκτες του ΟΦΗ.

Πολυχρόνης Βεζυρίδης: Ο φύλακας – άγγελος της εστίας του ΟΦΗ απέδειξε και χθες ότι δεν επηρεάζεται ούτε από ελλειπείς προετοιμασίες, ούτε από επίπονα καλοκαίρια. ΟΟ Πολυχρόνης Βεζυρίδης έδειξε ότι όταν έρθει ακόμα ένας τερματοφύλακας, θα αποτελέσει έναν ισάξιο “αντίπαλο” για την θέση του βασικού γκολκίπερ.

Άρης Γαλανόπουλος: Ο… κλασσικός Άρης Γαλανόπουλος. Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, δεν έχασε καμία προσωπική μονομαχία. Κράτησε την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ επιθετικά είχε καλή συνεργασία με τον Φώτη Παπουλή.

Ζέλικο Κάλαϊτζιτς: Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός, ίσως και για πρώτη φορά στην καριέρα του. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ανετοιμότητα του Ζαραμπί ενώ από πίσω ανέβασε αρκετές φορές το παιχνίδι της ομάδας του.

Κένταλ Ουκάρ: Ο Γάλλος συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από τα πλέι – οφ. Ήταν ιδιαίτερα κινητικός, έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα αν και έδειξε ότι είναι ακόμα ανέτοιμος αφού έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Παναγιώτης Ζορμπάς: Ο “Ζορμπίνιο” αγωνίστηκε στον άξονα, στο πρώτο ημίχρονο, και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες ώστε να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Φώτης Παπουλής: Ιδιαίτερα ορεξάτος, έπαιξε πρώτα στην αριστερή πλευρά και στην συνέχεια στην δεξιά όταν μετακόμισε μετά από εντολή του Αναστόπουλου. Πήρε αρκετές προσπάθειες πάνω του, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον Καμπάνταη με κάθετες πάσες.

Λεωνίδας Καμπάνταης: Πάλεψε αρκετά αν και ήταν φανερή η κόπωση του. Βοήθησε στην άμυνα όποτε χρειάστηκε, ανέβηκε μέχρι το κέντρο για να “σπάσει” το παιχνίδι της ομάδας του.

Ματίας Βερόν: Ο Αργεντινός έκανε “σεφτέ” στα γκολ όπως και το περσινό καλοκαίρι. Στο πρώτο ημίχρονο που είχε δυνάμεις, έδινε ρυθμό με το παιχνίδι του και φρόντιζε να “ανοίγει” την ανάπτυξη του ΟΦΗ στα δύο άκρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook