Με τον Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκαν Γ. Στεφανουδάκης και Νίκος Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τον δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκαν σήμερα το πρωί οι Γιώργος Στεφανουδάκης και Νίκος Αναστόπουλος. “Οι Κρητικοί δεν αντέχουμε να βλέπουμε τον ΟΦΗ στην Β’ Εθνική” δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Άλλωστε, ο δήμαρχος Καρπενησίου έχει Κρητική καταγωγή λόγω της μητέρας του, Ντόρας, και όπως ήταν φυσικό χάρηκε ιδιαίτερα από την συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο και τον τεχνικό του ΟΦΗ. Και όπως είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στον Γιώργο Στεφανουδάκη “”δεν αξίζει στον ΟΦΗ αυτό που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια”. Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ από την πλευρά του παρέδωσε στον δήμαρχο Καρπενησίου μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ καθώς και μια στολή της ομάδας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ρώτησε το Νίκο Αναστόπουλο αν είναι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι με τον 53χρονο τεχνικό να απαντάει λέγοντας ότι “είναι ιδανικές για να πραγματοποιεί την προετοιμασία της μια ομάδα” ενώ ο Γιώργος Στεφανουδάκης συμπλήρωσε λέγοντας ότι “είναι το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιεί την προετοιμασία της μια ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook