“Όχι” της Ηλιούπολης στην απόβαση των φιλάθλων του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενώ υπήρχε αρχική συμφωνία μεταξύ του ΟΦΗ και της Ηλιούπολης για την παραχώρηση εισιτηρίων από την πλευρά της αθηναϊκής ομάδας, ξαφνικά εκείνη “τα γύρισε” και ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει εισιτήρια!

Τρεις ημέρες μετά την συμφωνία κυρίων μεταξύ των διοικήσεων των δύο πλευρών, η Ηλιούπολη θέλοντας να παίξει τα δικά της παιχνίδια ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΟΦΗ!

Και είναι δεδομένο, ότι έναν χρόνο μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Ηλιούπολη όπου ξανά η αθηναϊκή ομάδα δεν είχε επιτρέψει την είσοδο των φιλάθλων του ΟΦΗ στο γήπεδο – η ίδια ομάδα δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα και ενώ ετοιμαζόταν εκδρομή 200 φιλάθλων του ΟΦΗ!

Είναι πασιφανές ότι όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα μόνο τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Μια ημέρα μετά το διοικητικό κομφούζιο που προκάλεσε η παρουσία Φαγαδάκη ήρθε η ανακοίνωση της Ηλιούπολης να βάλει “στοπ” στο ταξίδι των φιλάθλων του ΟΦΗ απαγορεύοντας την είσοδο με ανακοίνωση της.

Και ασφαλώς όλα αυτά έγιναν επειδή γνωρίζουν στην αθηναϊκή ομάδα ότι ο κόσμος του ΟΦΗ αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας αλλά και ότι ετοιμαζόταν ΑΠΟΒΑΣΗ στην Αθήνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι

Και αυτή η ανακοίνωση βγαίνει Πέμπτη ενώ τρεις ημέρες νωρίτερα η αθηναϊκή ΠΑΕ είχε ενημερώσει την ΠΑΕ ΟΦΗ ότι κάθε εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ.

Τι άλλαξε άραγε μέσα σε δύο ημέρες;

Τι άλλαξε από σήμερα το πρωί όπου υπήρξε τελευταία επικοινωνία μεταξύ του Αντώνη Κουτάντου και του γενικού αρχηγού της Ηλιούπολης που τον καθησύχασε λέγοντας του πως δεν πρόκειται να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα με την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ;

Διαβάστε την ανακοίνωση – παρωδία της Ηλιούπολης

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει ότι, ύστερα από απόφαση του ΔΣ, δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΟΦΗ για τον αγώνα της Κυριακής με την ΠΑΕ ΟΦΗ, και για τον σκοπό αυτό παρακαλούνται να μην μετακινηθούν προς το γήπεδο της Ηλιούπολης. Η ΠΑΕ Ηλιούπολη καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Ηλιούπολης να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή για τον κρίσιμο αγώνα που δίνει ομάδα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στην προσπάθεια να αποφύγει τα πλέι άουτ. Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τις ανάγκες των φιλάθλων της Ηλιούπολης.