Εντυπωσίασε ο Σόουζα στην πρώτη προπόνηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άκρως εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Ντένις Σόοουζα με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα στην πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έδειξε στοιχεία έτοιμου ποδοσφαιριστή για να μπει στην 11αδα του ΟΦΗ ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την εικόνα που παρουσίασε.

Ο Σόουζα έδειξε ότι το μεγάλο πλεονέκτημα που διαθέτει  είναι η σωματοδομή του και η οποία του επιτρέπει να παίρνει καλές τοποθετήσεις ενώ έδειξε ότι γνωρίζει πως πρέπει να βάλει το σώμα του για να προστατέψει την μπάλα. Συν τοις άλλοις, έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεο από πλευράς φυσικής κατάστασης ενώ ακόμα φάνηκε ότι έχει πολύ καλή τεχνική.

Χρησιμοποιώντας το αριστερό πόδι προσπάθησε αρκετές φορές να βγάλει την μπάλα από την άμυνα του ψάχνοντας ελεύθερους συμπαίκτες του ενώ ξεχώρισε για το ψύχραιμο παιχνίδι του.

Πάντως, όσο καλή εικόνα παρουσίασε ο Ντένις Σόουζα στην πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, ο Αναστόπουλος θα έχει την δυνατότητα να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του στο φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό όπου ο Βραζιλιάνος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook