«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 8 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
ΦΩΣ: Με τους Γεωργιανούς και τον Τζορτζ ο ΟΦΗ

 

Αποφασισμένοι να μην παρατήσουν την προσπάθεια όσο Θα υπάρχουν έστω μαθηματικές ελπίδες δείχνουν οι πάντες στον ΟΦΗ. Πόσο μάλλον όταν, συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια, ο Νίκος Α ναστόπουλος θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ξάνθη. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου θα έχει αυτή τη φορά και τους δύο Γεωργιανούς Μερεμπασβίλι, Λόρια, αλλά και τον Τζορτζ που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στον πάγκο και ο Μονιάκης.
Έτσι αναφορικά με την ενδεκάδα σαν πιθανότερο σχήμα για να ξεκινήσει η ομάδα του Ηρακλείου φαίνεται να είναι αυτό που απαρτίζεται από τους Λόρια, Ροβίθη, Μπολάκη, Φαζό, Δαμιανάκη, Μακρή, Κάλαϊτζίτς, Λαμπρόπουλο, Μέρεμπάσβίλι, Κουτσιανικούλη, Τζορτζ. Στη διάθεση του Αναστόπουλου θα είναι ακόμη οι Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Περογαμβράκης, Μονιάκης.
* Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρονται τα εξής: «Με πρωτοβουλία του  Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και αντιπροσωπείας φιλάθλων που αγωνιούν για το αύριο του Σωματείου, πάρθηκε απόφαση να κληθούν σε κοινή σύσκεψη και ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση θεμάτων που αφορούν την ΠΑΕ, με  τους θεσμικούς παράγοντες που εμπλέκονται, δηλαδή τονΕρασιτέχνη ΟΦΗ και τη Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, που η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόρριψη της έφεσης του ΟΦΗ για την έκδοση των δελτίων των εννέα ποδοσφαιριστών, αυτή η κοινή σύσκεψη είναι επιτακτική. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ σαν θεματοφύλακας που είναι έχει καθήκον και υποχρέωση να ανταποκριθεί πράγμα που είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβεί άμεσα.
Υπάρχουν θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια και χρήζουν αντιμετώπιση και επείγουν. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που καθορίζουν το μέλλον της ΠΑΕ και γενικά του ΟΦΗ θα πρέπει όλοι μαζί σαν μια γροθιά να βαδίσουμε για το μέλλον και να προστατεύσουμε την πολύχρονη ιστορία του. Για την ακριβή ημερομηνία θα ενημερωθείτε εντός των ημερών από τα γραφεία του ΑΣ ΟΦΗ».

Sportday: Μέσα οι Γκιόργκι(δες)!
Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν καταθέτει τα όπλα.
]ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΛΟΡΙΑ. ΜΕΡΕΜΠΑΣΒΙΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΟΡΤΖ. ΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΡΓΟΣ ΚΟΡΤΣΙΔΑΚΗΣ «Την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε 29 βαθμούς!».
Η… πρόσθεση του Νίκου Αναστόπουλου, όπως την έκανε χθες, μετά από το τέλος της βραδινής προπόνησης, είναι ελαφρώς προχωρημένη.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ αθροίζει τους 10 βαθμούς που αισιοδοξεί ότι θα επιστραφούν (!). Tο επικείμενο «τρίποντο» επί της Νίκης Βόλου στα χαρτιά και τους τρεις βαθμούς που θα πάρει η κρητική ομάδα στο σημερινό ματς με την Ξάνθη! Η… φόρα που πήρε ο προπονητής του ΟΦΗ ίσως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης στα Πηγάδια έχει σαφώς μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών. Οι δύο Γεωργιανοί, ο Γκιόργκι Λόρια και ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. είναι στη διάθεσή του (προφανώς αυτή τη φορά δεν επικαλέστηκαν ανωτέρα βία…), ενώ ο Μανώλης Μονιάκης και ο Μάιρον Τζορτζ είναι καλύτερα και θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.
ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 0 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΟΦΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙΤΝΔΙΟΚΟΥΣΑ ΕΤΗΣΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΑ ΤΟ «ΑΥΡΙΟ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή στο «Γεντί Κουλέ» και ο Αναστόπουλος προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του με… προσθέσεις σαν κι αυτή που αναφέραμε. Τους ζήτησε να τα δώσουν όλα.
διότι -λέει- τίποτα δεν έχει τελειώσει.
ΕΛΠΙΔΕΣ
Κατά τα λοιπά, οι άνθρωποι του ΟΦΗ εναποθέτουν τις τελευταίες τους ελπίδες για έκδοση δελτίων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, που στις 13 του μήνα θα εκδικάσει την εξ αναβολής αίτηση πρώην παραγόντων της ΠΑΕ (αδελφοί Βατσινά και Βρέντζος) για προσωρινή διαταγή, η οποία θα υποχρέωσα την ΕΠΟ να βγάλει δελτία στους νεοαποκτηθέντες.
Κοντά είναι η Παρασκευή, θα φανεί κατά πόσο έχει βάση η αισιοδοξία τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook