Aναστόπουλος: “Πέρασε η εποχή των γουρουνιών στο σακί”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Αναστόπουλος επανέλαβε την πίστη του για την ενίσχυση του ΟΦΗ τονίζοντας ότι έρχονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Ήρθε ο Σόουζα, δεν ήρθαν οι Γκέρα – Βάντο με τον Βραζιλιάνο να γίνονται συζητήσεις στο οικονομικό.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας κατά την άφιξη της ομάδας στην επιστροφή της από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας δήλωσε για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ότι “ότι γίνεται, γίνεται με γνώμονα το καλό της ομάδας. Αργούμε γιατί είμαστε προσεκτικοί και επιλεκτικοί. Η εποχή με τα “γουρούνια στο σακί” ανήκει στο παρελθόν. Γνωρίζουμε τι παίρνουμε. Για να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής, πρέπει να υπάρχει ένα καλό βιογραφικό, να σε καλυπτεί αγωνιστικά και αυτό να συνδέεται με το οικονομικό. Ο Σοόυζα θα συνεχίσει μαζί μας, ο Βάντο δεν ήρθε και δεν είπε κανείς ότι υπέγραψε. Δεν έχουμε συμφωνήσει οικονομικά και με υποθέσεις δεν γίνεται ακόμα. Το αρχικό πλάνο είναι να αποκτηθούν έξι με επτά παίκτες. Οποιαδήποτε μεταγραφή υπάρξει, θα ανακοινωθεί. Αυτήν την εβδομάδα έρχονται εξελίξεις και κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις” ενώ για την έναρξη του πρωταθλήματος πρόσθεσε “είχαμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας, η τρίτη ξεκινάει από αύριο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Το καλό θα ήταν να μην άρχιζε τώρα το πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την διακοπή του πρωταθλήματος θα είχαμε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε”.

Καμπάνταης: “Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι”
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Λεωνίδας Καμπάνταης που δήλωσε “σίγουρα, περάσαμε το δύσκολο κομμάτι που ήταν οι 13 ημέρες της προετοιμασίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Είχαμε κάποια προβλήματα που στέρησαν τις προπονήσεις από κάποιους συμπαίκτες μου και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει στην συνέχεια η διακοπή του πρωταθλήματος. Το καλό είναι ότι έχουμε κρατήσει έναν βασικό κορμό και θα βοηθήσουν την ομάδα οι προσθήκες που θα γίνουν ώστε να δέσει το κλίμα που υπήρχε και πέρυσι”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook