“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 30 Μαρτίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Λάβροι κατά των παραγόντων που οδήγησαν τον ΟΦΗ στο χείλος της καταστροφής εμφανίστηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της κρητικής ομάδας, μέσω επίσημης τοποθέτησης, η οποία συνυπογράφηκε από τους συνδέσμους Κρήτες-4 Θ. Παπαδόπουλος, Snakes 4 Heraklion club, Θύρα-4 1986, Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχάνων, Αϊ Γιάννης Θύρα 4, Snakes 4 Sitia club και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης». Η ανακοίνωση έχει ως έξης: «Ως εδώ ήταν! Εξαφανιστείτε κύριοι εξυγιαντές. Είμαστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι που στηρίξαμε και πιστέψαμε όλους εσάς, με αποτέλεσμα να φτάσει η ομάδα σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Κάναμε όμως την αυτοκριτική μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από δω και στο εξής, δεν θα επιτρέψουμε να ανακατευτούν ξανά λαμόγια, υποτιθέμενοι ομιλιτες, νονοί της νύχτας, ιδιοκτήτες σταθμών, πρώην δημοφιλείς δήμαρχοι, πολιτευτές, ποδοσφαιριστές, επίδοξοι παράγοντες,! τελειωμό δεν έχετε, στην ομάδα μας. Απαιτούμε την απομάκρυνσή σας και τη διευκόλυνση των διαδικασιών για την εξεύρεση λύσης με πραγματικό όραμα. Απαιτούμε την επαγρύπνηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ή οποιουδήποτε άλλου φορέα αποφασίσει για την τύχη της ομάδας μας. Προειδοποιούμε ξανά αυτούς που συνέδεσαν το όνομα τους με τη^ί ολική καταστροφή του ΟΦΗ μας, να απομακρυνθούν εδώ και τώρα γιατί η υπομονή μας έχει ήδη εξαντληθεί».
Κατά τα άλλα, άπαντες στη «μελανόλευκη» οικογένεια περιμένουν με αγωνία το κρίσιμο ραντεβού της ΠΑΕ με τον σύλλογο μετόχων και τον Ερασιτέχνη, προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του ιστορικού Ομίλου. Η συνάντηση των παραπάνω φορέων αναμένεται να καθορίσει εν πολλοίς την επόμενη μέρα των Ηρακλειωτών και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις ενόψει της νέας σεζόν και όχι μόνο…

Έθνος

ΜΙΛΟΥΝ για τις διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ, αλλά κανείς δεν μιλάει στους παίχτες… Οι οποίοι, μένοντας απελπιστικά μόνοι, σκέφτονται το πώς θα αποκτήσουν άμεσα τπν ελευθερία τους. Σε πιο τραγική κατάσταση φέρεται να είναι ο Τζορτζ, ο οποίος, ενώ εξετάζει αρκετές προτάσεις που του ανοίγουν λαμπρό επαγγελματικό ορίζοντα, δεν έχει τρόπο να επιστρέψει στπν Κόστα Ρίκα. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί, δίχως όμως ανταπόκριση, να βρει ένα από τα εισιτήρια που υπάρχουν στη συμφωνία τους και από την άλλη, όντας απλήρωτος, δεν μπορεί να αγοράσει ένα.

Sportday

«Με τον Μαχλά και τον Αναστό^ πουλο έγινε μια προσπάθεια, αλλά ήταν μικρή. Και έτσι μοιραία ήρθε το τέλος. Σίγουρα δέχθηκε πόλεμο ο ΟΦΗ. αλλά άποψή μου είναι ότι τα μεγαλύτερα λάθη έγιναν εκ των έσω», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μακρής στο χθεσινό φύλλο της Realnews.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook