Δασκαλάκης στο Gentikoule: “Ο ΟΦΗ πρέπει να επιστρέψει στην Ευρώπη” (videos)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει από το Γκάρντενερ ο Παύλος Σιδερίδης. Για τον ίδιο είναι μια ξεχωριστή προετοιμασία. Επέστρεψε στον αγαπημένο του ΟΦΗ μετά από 7 ολόκληρα χρόνια και μιλώντας στο Gentikoule αναφέρεται στους προσωπικούς του στόχους αλλά και για τον… ΟΦΗ που του θυμίζει τον “παλιό ΟΦΗ” όπως ο ίδιος λέει.

Μετά από 7 χρόνια επιστρέφεις στην ομάδα βλέπεις πολλές αλλαγές από το πρώτο πέρασμα σου;

Θεωρώ εγώ πρόλαβα καλά χρόνια στον ΟΦΗ αλλα ποτέ δεν παρέλειψα και μάθαινα πράγματα για την ομάδα κατά την απουσία μου. Θα έλεγα πως επέστρεψα σε έναν ΟΦΗ που έχει στόχους και μου θυμίζει τον παλιό ΟΦΗ τον οποίο γνώρισα εγώ.

Οι προσωπικοί σου στόχοι μέσω του ΟΦΗ…

Δεν μπορώ να μην σου πω πως δεν είναι η Εθνική. Είναι ένας στόχος που έχει μπει από παλιά και είναι ο μόνος στόχος που δεν έχω καταφέρει και θα αγωνίζομαι για να τα καταφέρω. Πέρσι πήραν πολλά παιδιά ευκαιρίες και θεωρώ πως βοηθώντας τον ΟΦΗ θα βοηθηθώ και εγώ για να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής.

Είσαι αγαπητός στον κόσμο και όλοι περιμένουν από σένα να δουν εμφανίσεις ανάλογες με αυτές που έκανες με τον Εργοτέλη. Μετά από 2 χρόνια που δεν πήρες πολλά παιχνίδια είσαι σε θέση να επιστρέψεις στο επίπεδο που σε είδαμε με τον Εργοτέλη;

Ένα από τα χαρίσματα μου θεωρώ πως είναι πως είμαι σταθερός παίκτης. Είμαι π.χ. του 7 προσπαθώ να παίζω συνέχεια σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα παίξω την μία άριστα και την άλλη χάλια. Και αυτό θέλω, να έχω σταθερότητα. Η αποχή δύο ετών από τους αγώνες σίγουρα μπορεί να επηρεάσει αλλά αυτά τα χρόνια έκανα προπόνηση, έχω γίνει καλύτερος και μόλις μου δοθεί η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος να το αποδείξω.

Πως κυλάνε οι 4 αυτές εβδομάδες που έχει ξεκινήσει η προετοιμασία…

Πολλά νεαρά παιδιά με ταλέντο και όρεξη για δουλειά και ευτυχώς και εμείς οι μεγαλύτεροι μπήκαμε γρήγορα στο κλίμα και έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο που κάνει την δουλειά μας πιο ευχάριστη. Υπάρχει πειθαρχία που χρειάζεται και με τον τρόπο του, έχει επιβάλει το τεχνικό τιμ και όλα βαίνουν καλώς. 

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές από τον ΟΦΗ που γνώρισες πριν από 7 χρόνια σε σχέση με τώρα…

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις για την συνεργασία σου με τον Σάκη Παγωμένο…

Τον Σάκη δεν τον γνώριζα αλλά 4 εβδομάδες που δουλεύω μαζί του είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δουλεύει πολύ καλά τόσο στον σωματικό τομέα όσο και στον ψυχολογικό.

Πέρσι η ομάδα σώθηκε μαθηματικά την τελευταία αγωνιστική. Φέτος που θεωρείς οτί μπορεί να φτάσει η ομάδα; Eίναι βαρύ για τον ΟΦΗ να μιλάμε για γρήγορη παραμονή; 

 Δεν είναι βαρύ. Το να νιώσεις μια ασφάλεια γρήγορα μπορεί να σου δώσει την ώθηση για κάτι μεγαλύτερο. Δεν θέλω να βάλω ταβάνι αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας με αργά και σταθερά βήματα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο ΟΦΗ πρέπει να επιστρέψει στην Ευρώπη και αυτό είναι σίγουρο. Ουρανοξύστες δεν χτίζονται σε μια μέρα, τα θεμέλια έχουν μπει, είναι γερά και προσπαθούμε όλοι μας για το καλύτερο.

Η ομάδα ξεκινάει θεωρητικά με ένα ευνοϊκό πρόγραμμα, ποια είναι η γνώμη σου;

Όλοι κάνουν λόγο για ευνοϊκό πρόγραμμα. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες.  Όλοι είναι ξεχωριστοί με βαθμό δυσκολίας. Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να μην μας γυρίσει μπούμερανγκ το εύκολο πρόγραμμα.

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη…

Και το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΟΦΗ μέσω του Gentikoule…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook