Παπάζογλου στο Gentikoule: “Είμαι παίκτης του ΟΦΗ…” (videos)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού, ο Θανάσης Παπάζογλου μιλάει αποκλειστικά στο Gentikoule και αναφέρεται στο ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα στο εξωτερικό ενώ δηλώνει “πιστός στον ΟΦΗ” για να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει – όπως λέει και ο ίδιος.

Θανάση η περσινή σου χρονιά ήταν η πιο γεμάτη στην καριέρα σου. Επόμενοι στόχοι; 

Στόχος μου είναι να συνεχίσω με μία χρονιά παρόμοια και καλύτερη. Πάντα ο στόχος είναι να γίνεις καλύτερος και όσο έχω την υγεία μου θα προσπαθώ να έχω τον στόχο αυτό.

Η περσινή χρονιά έφερε προτάσεις από το εξωτερικό. Είναι στα σχέδια σου η μετακίνηση σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό;

Eγώ είμαι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Αν έρθει κάποια πρόταση που συμφέρει εμένα και την ομάδα ίσως προχωρήσω σε κάτι καινούργιο. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τίποτα, είμαι παίκτης του ΟΦΗ και θα δίνω τα πάντα για την ομάδα.

“Nα φτάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που πραγματικά αξίζει”

Πέρσι το κοντέρ σταμάτησε στα 1ο γκολ, φέτος; 

Δεν υπάρχει στόχος. Θα κάνω τα πάντα για να ξεπεράσω τα περσινά μου γκολ. Στον ΟΦΗ βρήκα τον εαυτό μου που είχα χάσει αρκετά χρόνια. Η ομάδα με βοήθησε πολύ και προσπαθώ να το ανταποδώσω στο έπακρο.

“Όλα εξαρτώνται από τις δικές μας εμφανίσεις”

Πέρσι τον Ιανουάριο ήρθε επίσημη πρόταση για σένα από το εξωτερικό. Νιώθεις δικαιωμένος που τελικά έμεινες στον ΟΦΗ; 

Ναι γιατί τις καλύτερες εμφανίσεις μου τις έκανα μετά τον Ιανουάριο και επίσης εισέπραξα την αγάπη του κόσμου που σίγουρα σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα.

Πέρσι είδαμε να δημιουργείται ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον κόσμο και σε αρκετά γκολ που πέτυχες τα πανηγύρισες μαζί του. Μίλησε μας για αυτό το δέσιμο…

Ο κόσμος από την αρχή που ήρθα με υποδέχθηκε με πολύ καλό τρόπο. Έχω μάθει και στις ομάδες που ήμουν στο παρελθόν να ζω την ατμόσφαιρα, οπότε ο κόσμος του ΟΦΗ είναι αυτός που με παρακίνησε να δεθώ μαζί του και εισπράττοντας αυτή την αγάπη νομίζω πως του την ανταποδίδω.

“Να είναι δίπλα μας ο κόσμος” 

Μέσω του ΟΦΗ αποτελεί ένα όνειρο η Εθνική ομάδα;

Φυσικά και είναι ένας στόχος η Εθνική. Πάντα ήταν και νομίζω πως πρέπει να είναι στόχος για κάθε παίκτη, Πέρσι έκανα μια πολύ καλή χρονιά φέτος θέλω μία καλύτερη για να έχω ενδεχομένως μία κλίση από την Εθνική.

Ποιες είναι οι διαφορές που συνάντησες πέρσι σε σχέση με φέτος; 

Σίγουρα άλλαξαν πολλά πράγματα όσο αφορά την οργάνωση. Υπάρχει μια πιο οργανωμένη δουλειά από τους προπονητές και το τεχνικό τιμ, υπάρχουν πιο πολλές επιλογές στην ομάδα, ήρθαμε σε ένα προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό κάτι που πέτυχαν όπως είδαμε λίγες ομάδες στην Ελλάδα. Θα αντιμετωπίσουμε στα φιλικά και δυνατούς αντιπάλους και αυτό θα μας βοηθήσει να παρουσιαστουμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για την αρχή του πρωταθλήματος.

Φέτος και με την έλευση των νέων παικτών θα υπάρχει και περισσότερος ανταγωνισμός. Είναι αυτό ένα επιπλέον κίνητρο για σένα;

O ανταγωνισμός είναι ότι καλύτερο. Με τον ανταγωνισμό γίνεσαι καλύτερος συν του αυτοί που ήρθαν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον ΟΦΗ και  θα βοηθηθούμε και εμείς παραπάνω. Πολύ σημαντικό είναι το δέσιμο των νέων με των παλιών και θεωρώ πως  το πετυχαίνουμε άριστα μέχρι στιγμής.

Πως κυλάνε αυτές οι τέσσερις εβδομάδες που έχετε ξεκινήσει την προετοιμασία; 

Πιστεύω γίνεται μια σωστή δουλειά, διαφορετική με πέρσι. Όπως είπα και πριν είναι πιο οργανωμένη, με πρόγραμμα και αυτό βοηθάει τον κάθε παίκτη ξεχωριστά αλλά και την ομάδα ξεχωριστά. Η δουλειά θα συνεχίσει να γίνεται σωστά και με τα 4 φιλικά που θα δώσουμε θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Με τον Παύλο Δερμιτζάκη έχεις συνεργαστεί και στο παρελθόν και μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα. Ποια είναι τα  χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν; 

Με τον προπονητή έχουμε συνεργαστεί ξανά δυο φορές στο παρελθόν. Αγαπάει πολύ την δουλειά που κάνει, έχει γνώση του ποδοσφαίρου, είναι λάτρης της πειθαρχίας από όσο τον έχω γνωρίσει, βοηθάει τους παίκτες και αυτό θα συμβάλει ώστε η ομάδα να πάει πολύ καλά φέτος.

Την χρονιά που μας πέρασε είδαμε έναν “διπρόσωπο” ΟΦΗ, ο οποίος ήταν άλλη ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια και άλλη στα εκτός. Φέτος τι θεωρείς πως πρέπει να αλλάξει ώστε να έρθουν σε ισορροπία οι εκτός έδρας εμφανίσεις σας με αυτές στο “Γεντί Κουλέ”…

Πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός όλων αυτών που είπαμε πριν.  Οι προσθήκες, ο προπονητής και η δουλειά που γίνεται είναι  πιο οργανωμένα από πέρσι. Κάνουμε νωρίτερα την προετοιμασία και νομιζω πως και αυτό θα συμβάλει ώστε η ομάδα να διαμορφώσει χαρακτήρα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πέρσι δεν δείξαμε χαρακτήρα με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ αρνητικό ρεκόρ, να είμαστε χωρίς νίκη σε εκτός έδρας αγώνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook