Η κριτική των παικτών του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule.gr και ο Παύλος Σιδερίδης βρέθηκαν στο Φένλο και σας παρουσιάζουν την κριτική των παικτών του ΟΦΗ που αγωνίστηκαν στην φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου. 

Δασκαλάκης

Πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ όταν χρειάστηκε δήλωσε παρόν. Αξίζει να σημειωθεί και οι πολύ καλές μεταβιβάσεις που είχε με το πόδι.

Μονιάκης

Αποτελεί εγγύηση για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΟΦΗ. Ήταν θετικός και όποτε χρειάστηκε επενέβη για να δώσει λύσεις.

Στάθης

Αρκετά καλό παιχνίδι από τον 26χρονο δεξιό οπισθοφύλακα. Ήταν καλός αμυντικά ενώ δεν δίστασε να ανέβει και αρκετές φορές την πλευρά του δίνοντας βοήθειες και στην επίθεση.

Δαμιανάκης

Ήταν το μεγάλο κέρδος από την σημερινή αναμέτρηση της ομάδας. Έκλεισε  χώρους, μάρκαρε σωστά και θα ήταν υπερβολή να πούμε πως δεν έχασε ούτε μία μονομαχία. Ο “βενιαμίν” του ΟΦΗ μασούσε σίδερα.Άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

Σβασίγια

Ο νεοαποκτηθείς στόπερ του ΟΦΗ στην μία ώρα που αγωνίστηκε δεν χρειάστηκε να επέμβει σε ιδιαίτερες περιπτώσεις αλλά και όταν χρειάστηκε το έκανε καλά. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Δαμιανάκη και η εικόνα του ήταν θετική.

Κάλαϊτζιτς

Ο Σέρβος τα πήγε αρκετά καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα και δεν άφηνε να περάσει τίποτα από το κέντρο. Επιθετικά δεν βοήθησε πολύ κάτι που οφείλεται και στο γεγονός πως είχε το μυαλό του κυρίως στα μετόπισθεν.

Ικένκ

O υπό δοκιμήν Γερμανός χωρίς να κάνει σπουδαίο παιχνίδι έδειξε θετικά στοιχεία ενώ δεν φοβήθηκε να κατεβάσει και την μπάλα. Αν ανεβάσει στροφές στα επόμενα φιλικά μπορεί να έχει τύχη και ο Δερμιτζάκης να δώσει την συγκατάθεση του για να αποκτηθεί.

Λαμπρόπουλος

Δεν θύμισε τον παίκτη που είδαμε στο περσινό πρωτάθλημα. Είχε θέληση, προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι κάτι που οφείλεται και στον πλαστικό χλοοτάπητα. Μάλιστα ο “Λαμπρό” πριν την έναρξη του αγώνα στην καθιερωμένη βόλτα που κάνουν οι ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε σε αυτό μιλώντας… όχι και με τα καλύτερα λόγια.

Ροβίθης

Ήταν αρκετά δραστήριος. Προσπάθησε, κέρδισε μάχες και παρόλο που δεν τον ευνοεί η σωματική του διάπλαση πήρε και εναέριες μονομαχίες. Ο δεξιός χαφ του ΟΦΗ είχε θετική εικόνα.

Όγιος

Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν τον ευνόησε και δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Στα θετικά για αυτόν ήταν το γεγονός πως έδωσε πολλές βοήθειες στον Μονιάκη καθώς γύρισε αρκετές φορές πίσω.

Κανούλας

Έδειξε την απαραίτητη διάθεση και εκρηκτικότητα που χρειάζεται ένας επιθετικός αλλά ήταν μόνος του και δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Aγριμάκης

Μπορεί να δέχθηκε το γκολ αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς προδόθηκε από την άμυνα του. Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε άλλες φάσεις αλλά στα συν του είναι πως έδειξε σταθερός στις εξόδους του σε κάτι που έδειξε να είναι η αχίλλειος πτέρνα του κατά την περσινή σεζόν.

Μιλιάζες

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΟΦΗ έδειξε μερικές από τις αρετές του. Από την μεριά του δεν αντιμετώπισε προβλήματα ενώ πολλές φορές τον είδαμε να ανεβαίνει κάτι που του αρέσει να κάνει ενώ είχε και ένα καλό σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Σε γενικές γραμμές στην μισή ώρα που αγωνίστηκε έκανε καλό παιχνίδι.

Τριποτσέρης

Ο ΟΦΗ στο ημίωρο που αγωνίστηκε δεν απειλήθηκε εκτός από το στημένο στο οποίο δέχθηκε το γκολ. Δεν χρειάστηκε να επέμβει ιδιαίτερα και η μπάλα πέρασε λίγες φορές από τα πόδια του.

Κουρδάκης

Ισχύει ότι και για τον Τριποτσέρη.

Μπούρμπος

Δεν χρειάστηκε να επέμβει αμυντικά και αυτό τον έκανε να ανεβαίνει όπως και ο Μιλιάζες. Έδωσε αρκετές βοήθειες στον Κουτσιανικούλη και ήταν από τους διακριθέντες του ΟΦΗ.

Μακρής

Έκανε καλό παιχνίδι βοήθησε επιθετικά και αμυντικά και η μπάλα πέρασε αρκετές φορές από τα πόδια του. Έκοψε, δημιούργησε και ήταν και αυτός αρκετά καλός.Μοναδικό μελανό του σημείο ήταν πως δεν λειτούργησε σωστά στο γκολ που δέχθηκε ο ΟΦΗ

Βερόν

Ο Αργεντινός έδειξε ορεξάτος και συνέθεσε ένα πολύ καλό δίδυμο στην θέση των αμυντικών χαφ με τον Μακρή. Βρήκε χώρους για να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του ενώ αρκετές φορές οι προσπάθειες των γηπεδούχων στα

Φραγκουλάκης

Ήταν και αυτός με την σειρά του καλός και βοήθησε ώστε ο ΟΦΗ να φτάσει τις 10 τελικές προσπάθειες στο ημίωρο που αγωνίστηκε. Έκανε μεστό παιχνίδι και έδειξε πως είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή αποτελεί ένα πολυεργαλείο στα χέρια του προπονητή του.΄

Βιτώρος

Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και απείλησε από μακριά σε δύο περιπτώσεις δοκιμάζοντας το πόδι του. Με την εμφάνηση του έδειξε στον Παύλο Δερμιτζάκη πως πρέπει να τον έχει στα υπόψιν του.

Κουτσιανικούλης

Θύμισε κάποιες από τις καλές του εμφανίσεις πέρσι. Συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Παπάζογλου, δημιούργησε αρκετά ρήγματα από τα δεξιά και αναστάτωσε τους αμυντικούς τους γηπεδούχων. Έφτασε κοντά στο γκολ σε μία περίπτωση και το μόνο που έχει να κάνει είναι να βελτιώσει τα τελειώματα του.

Παπάζογλου

Ήταν ανίκητος στον αέρα και τον αδικεί το ότι δεν σκόραρε. Από την ώρα που μπήκε δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Φένλο και αποτέλεσε μόνιμη κινδύνου και του πιστώνεται σε μεγάλο μέρος το γεγονός πως ο ΟΦΗ έκανε 10 τελικές από την ώρα που πέρασε στο παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook