Δερμιτζάκης: “Είμαστε σε καλό δρόμο…”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει από το Μπριζ ο Παύλος Σιδερίδης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ με δηλώσεις του στη ΝΟVA εξέφρασε την ικανοποίηση του για την βελτίωση της ομάδας του και στάθηκε στα στοιχεία που παρουσίασε κόντρα σε Φένλο και Σερκλ Μπριζ.

Aρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του στα δύο φιλικά που έδωσε απέναντι σε Φένλο και Σερκλ Μπριζ: “Βάσει της φάσης της προετοιμασίας στην οποία βρισκόμαστε, παίξαμε δύο δυνατά φιλικά μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και κόντρα σε δύο ομάδες που το πρωτάθλημα τους ξεκινάει σε 2 εβδομάδες. Ήμασταν πειθαρχημένοι, δείξαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και είμαστε σε καλό δρόμο. Θεωρώ πως κάναμε καλή δουλειά στα δύο φιλικά για να παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι όταν χρειάζεται. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε μέσα από το μοντάρισμα της ομάδας για να κατασταλάξουμε στην 11αδα μας”.

Όσον αφορά την λειτουργία της άμυνας και της επίθεσης, ο Παύλος Δερμιτζάκης επισήμανε ότι: “Η άμυνα είναι τέχνη ενώ η επίθεση χρειάζεται και ικανότητα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα ώστε να δημιουργήσουμε φάσεις και γκολ για να έχουμε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης”.

Για τις προσδοκίες του κόσμου εν όψει της νέας χρονιάς, πρόσθεσε λέγοντας ότι “ο κόσμος περιμένει πράγματα όμως πρέπει να γνωρίζει και την διαδικασία. Φτιάχνουμε την ομάδα, την μοντάρουμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι την πρώτη αγωνιστική θα δείξουμε μια εικόνα που θα του αρέσει”.

Τέλος, απαντώντας στο ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ του ΟΦΗ, ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι “αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι θα γίνει μια μεταγραφή στην θέση του κεντρικού αμυντικού”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook