Η “νουβέλ βαγκ” του ΟΦΗ στο Gentikoule! (vds)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γιώργος Γιαγκιόζης, Μπάμπης Δαμιανάκης και Μανώλης Φαζός μιλούν στο Gentikoule για την παρουσία τους στην προετοιμασία του ΟΦΗ και μοιράζονται μαζί μας τα όνειρα τους με τα “ασπρόμαυρα”.

Είναι η πρώτη προετοιμασία στο εξωτερικό, ποια τα συναισθήματα σας από τις πρώτες μέρες τις παρουσίας σας στο Γκάρντενερ;

Γιαγκιόζης: Είναι πολύ ωραία, νιώθω πολύ ευχαριστημένος που με επέλεξε να βρίσκομαι εδώ ο προπονητής μου, το τοπίο είναι μαγικό και είναι ενας ιδανικός προορισμός για αυτή τη δουλειά που βρισκόμαστε εδώ.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Δαμιανάκης: Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα, ευχαριστώ πολύ το τιμ που με επέλεξα να είμαι εδώ. Βρισκόμαστε σε ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας και θα δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος.

Φαζός: Tα συναισθήματα μου ειναι πολύ ωραία είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την πρώτη ομάδα και θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά να γίνω καλύτερος.Το μέρος είναι πολυ ωραίο για μια προετοιμασία και δουλεύουμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Πιοι οι στόχοι σας;

Δαμιανάκης: Στόχος μου είναι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος μέσα από την δουλειά που κάνουμε στην ομάδα.

Γιαγκιόζης: Καθημερινά βάζω στόχους για να τους πετυχαίνω, με αυτό τον τρόπο θα γίνομαι καλύτερος και μέσα από σκληρή δουλειά και υπακοή των προπονητών μου και ο σημαντικός στόχος είναι κάποια μέρα να μπορέσω να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα και μετά από αυτό θα μεγαλώνουν και οι στόχοι.

Ο Μανώλης Φαζός

Φαζός: Στόχος είναι να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από την δουλειά και ο μεγαλύτερος στόχος είναι κάποια μέρα να καθιερωθώ στην μεγάλη ομάδα.

Ολοι βρίσκεστε στο ξεκίνημα τις καριέρας σας, πως φαντάζεστε τα επόμενα βήματα σας;

Δαμιανάκης: Σαν όνειρο ζωής είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και να φορέσω αυτή την ιστορική φανέλα.

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης

Γιαγκιόζης: Όπως είπα και μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά θέλω μια μέρα να μπορέσω να αγωνίστω στην πρώτη ομάδα όπου αυτός είναι ο σκοπός μου από μικρό παιδί που ξεκίνησα σε αυτή την ομάδα.

Φαζός: Το όνειρο μου σαν ποδοσφαιριστής είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Μετά από τόσα χρόναι που είμαι στις ακαδημίες και θα είμαι πολύ χαρούμενος αμα το πετύχω αυτό.

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη

Γιαγκιόζης: Ο κ. Παύλος είναι πολύ καλός προπονητής, ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τον καθε ποδοσφαιριστή όπως για παράδειγμα για μένα και επιδιώκει πολύ την πειθαρχία και τον σεβασμό κάτι που είναι πολύ σημαντικό από εμάς τους μικρότερους.

Φαζός: Ο κ. Παύλος είναι ένας πολύ καλός προπονητής και μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο και βοηθάει τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Βασίζεται κυρίως στον πειθαρχικό τομέα και προσπαθώ να κάνω ότι μας ζητάει ώστε κάποια στιγμή να μπορέσω να πάρω χρόνο συμμετοχής.

Δαμιανάκης: Ο κ. Δερμιτζάκης είναι πολύ καλός προπονητής και ένας καλός άνθρωπος, τον ευχαριστώ που μου έχει δώσει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και ελπίζω να με εμπιστευτεί ώστε να έχω μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook