Επιστροφή στην καθημερινότητα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Mετά το χθεσινό χαλάρωμα και το ελεύθερο απόγευμα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σήμερα επιστρέφουν σε διπλές προπονήσεις. 

Μετά τα δύο κολλητά φιλικά του Σαββατοκύριακου ο Παύλος Δερμιτζάκης “χάρισε” την χθεσινή απογευματινή προπόνηση κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον οι παίκτες της ομάδας οι οποίοι μετέβησαν σε γειτονική πόλη και είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μετά όμως το χθεσινό χαλάρωμα, σήμερα περιμένει αρκετή δουλειά τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι θα έχουν διπλή προπόνηση σήμερα με την πρωινή να έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 και η απογευματινή για τις 18:00(ώρες Ολλανδίας).

Στην σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει και αν οι 6 που απουσίασαν από την χθεσινή προπόνηση (Γκαλέτι, Παπάζογλου, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Νιμανί, Μιλιάζες)  λόγω μικροπροβλημάτων θα είναι σε θέση να βγάλουν το σημερινό πρόγραμμα. Ο τελευταίος είναι σίγουρου πως θα απουσιάσει καθώς ο γιατρός της ομάδας του έχει συστήσει να ξεκουράσει για λίγες μέρες πόδι του και θα δοκιμάσει να λάβει μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης

.20130723_005650

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook