Ο… comandante Ρικάρντο Ματίας Βερόν

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει από το Γκάρντερεν ο Παύλος Σιδερίδης. Ο αρχηγός captain του ΟΦΗ πραγματοποιεί μια εξαιρετική προετοιμασία και το Gentikoule αναλύει γιατί φέτος θα είναι ένας εντελώς αλλαγμένος Βερόν.

Για την αξία του Ματίας Βερόν έχουμε σταθεί αρκετές φορές. Όπως έχουμε σταθεί αρκετές φορές στον τρόπο με τον οποίο επιδρά πάνω στον ΟΦΗ η δική του καλή παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι φέτος ο 32χρονος κεντρικός μέσος του ΟΦΗ έχει εκπλήξει τους πάντες με την παρουσία του στην προετοιμασία δείχνοντας ότι πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό ποδοσφαιριστή. Ο Αργεντινός «μαέστρος» του ΟΦΗ δείχνει μια αξιοσημείωτη φρεσκάδα στην προετοιμασία την οποία βγάζει… χαλαρά και ο Παύλος Δερμιτζάκης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση.

Και πράγματι στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι η παρουσία του Βερόν στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που την έβγαλε… μόνος του στον άξονα προσπαθώντας να κλείσει τρύπες δεξιά και αριστερά.

Ειδικά μέχρι να έρθει ο Μακρής τον περασμένο Γενάρη, ο Ματίας Βερόν παίζοντας ως «μονό» αμυντικό χαφ – μοιραία – έμενε από δυνάμεις και ενώ το περασμένο καλοκαίρι μπήκε στο πρωτάθλημα χωρίς να κάνει κανονική προετοιμασία.

Το σημαντικό είναι ότι ο Αργεντινός έβγαλε την χρονιά χωρίς τραυματισμό και κατά συνέπεια το κορμί του με τον οργανισμό του είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν το περασμένο καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook