Ανεβάζουν ρυθμούς Μιλιάζες – Γκαλέτι δίνει το παρόν ο πρώτος στο φιλικό του Σαββάτου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει από το Γκάρντερεν ο Παύλος Σιδερίδης. Οι δύο ποδοσφαιριστές δούλεψαν για αρκετή ώρα στο γυμναστήριο και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δώσουν το παρόν στα δύο τελευταία φιλικά του ΟΦΗ.

Λουτσιάνο Γκαλέτι και Κάρλος Μιλιάζες ανέβασαν ρυθμούς την Τρίτη δουλεύοντας για αρκετή ώρα στο γυμναστήριο και δίνοντας βάρος στην ενδυνάμωση τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές στάθηκαν άτυχοι καθώς ο μεν Γκαλέτι χτύπησε στην τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό με την Φένλο ενώ ο Μιλιάζες τραυματίστηκε στο Μπριζ με αποτέλεσμα να «πρηστεί» το πόδι του.

Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για τους δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι ότι οι τραυματισμοί τους δεν εμπνέουν ανησυχία. Ο Μιλάζες εκτός απροόπτου θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όσον αφορά τον έτερο τραυματία, ο Γκαλέτι ίσως να μην προλάβει την Σαββατιάτικη αναμέτρηση κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες. Ο Αργεντινός έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα, διψάει για μπάλα, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να ρισκάρουν με μία πιθανή υποτροπή και έτσι το ενδεχόμενο να μην τον δουν οι φίλοι του ΟΦΗ στο ματς του Σαββάτου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook