Άριστα δέκα για τον ΟΦΗ που “φόρτωσε” με 10 γκολ τους Ολλανδούς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τους Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη να κάνουν “όργια” στο πρώτο ημίχρονο και τους Όγιος, Ροβύθη στο δεύτερο ο ΟΦΗ δείχνοντας απτά δείγματα σοβαρότητας και σωστής νοοτροπίας “ξεμπούκωσε” κερδίζοντας με 10-1!

Στο τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ο ΟΦΗ – απέναντι σε μια ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας – παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος με αποτέλεσμα ήδη στο 42′ το σκορ να είναι 4-0. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ορεξάτοι και παρουσιάζοντας μεγάλη διάθεση από τα πρώτα λεπτά έκαναν ένα ξεμούδιασμα απέναντι στους Ολλανδούς πριν τα δύο τελευταία – και πιο δυνατά – φιλικά του Σαββατοκύριακου.

Αν μπορούμε να εστιάσουμε κάπου το ενδιαφέρον σας είναι η ακόμα μια καλή παρουσία του Βασίλη Κουτσιανικούλη που συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε τρομερή διάθεση με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει 1 γκολ και να δώσει 2 ασίστ.

Επίσης, στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης μπορεί να αναφερθεί και η τοποθέτηση του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης – κάτι που το είδαμε να συμβαίνει και την προηγούμενη σαιζόν.

Τα γκολ για τον ΟΦΗ: 18′, 34′ Λαμπρόπουλος, 33′ Κουτσιανικούλης, 42′ Κάλαϊτζιτς, 47′, 49′ Φραγκουλάκης, 52′, 70′ Όγιος, 65′ Ροβύθης

Πως ξεκίνησε: Με 4-2-3-1 έχει παραταχθεί ο ΟΦΗ. Ο Αγριμάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Στάθης, αριστερά ο Μονιάκης με τους Κουρδάκη – Ζβασίγια να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους οι Μπανούσης, Μακρής με τον Λαμπρόπουλο σε ελεύθερο ρόλο, τον Κάλαϊτζιτς σε θέση αριστερού χαφ, τον Κουτσιανικούλη σε αυτήν του δεξιού και τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Και πως τελείωσε: Mε 4-2-3-1 και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιαγκιόζης είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Μπούρμπος, αριστερό ο Δαμιανάκης με τους Τριποτσέρη – Φαζό να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Βερόν, Μπανούσης αποτελούν τους αμυντικούς μέσους με τον Φραγκουλάκη να παίζει μπροστά τους και τους Ροβύθη, Όγιος, Νιμανί στην επίθεση.

 

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

 

Η 11αδα του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Ζβασίγια, Κουρδάκης, Στάθης, Μονιάκης, Μπανούσης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Καλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου

Στον πάγκο είναι οι: Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Όγιος, Νιμανί, Βερόν, Ροβύθης.

10′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με το σουτ του Λαμπρόπουλου να φεύγει άουτ
11′ Δοκάρι για τον ΟΦΗ με το δυνατό, μακρινό, σουτ του Μπανούση!

Με 4-2-3-1 έχει παραταχθεί ο ΟΦΗ. Ο Αγριμάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Στάθης, αριστερά ο Μονιάκης με τους Κουρδάκη – Ζβασίγια να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους οι Μπανούσης, Μακρής με τον Λαμπρόπουλο σε ελεύθερο ρόλο, τον Κάλαϊτζιτς σε θέση αριστερού χαφ, τον Κουτσιανικούλη σε αυτήν του δεξιού και τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης.

18′ Γκολ για τον ΟΦΗ! Σκόρερ ο Λαμπρόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0!
20′
 Δυνατό σουτ του Παπάζογλου, αποκρούει ο γκολκίπερ των γηπεδούχων 

Καλή η εικόνα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που στο πρώτο 20λεπτο έχουν πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, δείχνουν την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι σε μια ομάδα σαφώς μικρότερης δυναμικότητας.

33′ 2-0 για τον ΟΦΗ! Ωραία πάσα του Λαμπρόπουλου, ο Κουτσιανικούλης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι που κάνει το 2-0
34′ Γκολ για τον ΟΦΗ! Ο Κουτσιανικούλης στην κόντρα επίθεση, πέρασε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έδωσε για τον Λαμπρόπουλο που με το δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 3-0!
42′ 4-0 για τον ΟΦΗ με τον Κάλαϊτζιτς! Ο Σέρβος με κεφαλιά πέτυχε το 4ο γκολ του ΟΦΗ μετά από εξαιρετική σέντρα του Βασίλη Κουτσιανικούλη 

21.23 / Τέλος ημιχρόνου!

21. 35 / Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

47′ Ο Φραγκουλάκης κερδίζει το πέναλτι, το εκτελεί ο ίδιος και 5-0!
49′ Ατομική ενέργεια του Φραγκουλάκη, δυνατό σουτ και 6-0! 

Από την βασική 11αδα έχουν μείνει μόνο οι Αγριμάκης, Μπανούσης. Μπήκαν στο γήπεδο οι Δαμιανάκης, Φαζός, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Όγιος, Νιμανί, Βερόν, Ροβύθης.

52′ Σεφτέ στα γκολ και για τον Όγιος! Ο Αργεντινός με ωραία ντρίμπλα και σουτ εκτός περιοχής έκανε το 7-0!

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ έκανε ο Γάλλος επιθετικός ενώ πέρασε στο παιχνίδι και ο Γιώργος Γιαγκιόζης

65′ Ωραίο πλασέ του Ροβύθη που κάνει το 8-0
70′ Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Μάικλ Όγιος που ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 9-0! 

Mε 4-2-3-1 και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιαγκιόζης είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Μπούρμπος, αριστερό ο Δαμιανάκης με τους Τριποτσέρη – Φαζό να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Βερόν, Μπανούσης αποτελούν τους αμυντικούς μέσους με τον Φραγκουλάκη να παίζει μπροστά τους και τους Ροβύθη, Όγιος, Νιμανί στην επίθεση.

82′ Σουτ Νιμανί, η μπάλα κατέληξε κόρνερ
90′ Χατ – τρικ από τον Μάικλ Όγιος που με την λήξη διαμορφώνει το τελικό 10-1! 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook